Спортивні ігри, співи та кінні перегони або як святкують День молоді в Рожищенському селі

28 Червня 2016, 11:15
5300

 

В народі говорять: коли родить земля – розвивається село! Але ще коли є молодь в селі, то воно «дихає» по справжньому, живе своїм повноцінним життям.

День молоді – це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. А взагалі пора молодість – це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі.

Дивовижний День молоді відбувся в селі Козин. Завідуюча сільським клубом Олена Карпук, заручившись підтримкою сільського голови Миколи Яцюка, аматорів сцени та активною молоддю, організувала тут святковий концерт, який, насправді, переріс у спортивний фестиваль.

1

 

Від душі щиро та мелодійно співали солісти Олена Карпук,  Ірина Сливинська, Юлія Остапчук та Тарас Ващук. Здивували селян своїм пісенним репертуаром і дитячі дуети у складі Яни Бесараб та Дарини Мосійчук, Богдани Бесараб та Христини Мосійчук. А запальний, граційний та просто неймовірно гарний танець подарували селянам юні танцівниці - Соломія Пилипчук, Дарина Мосійчук та Юлія Хітько.

1

 


 

Працював цього дня для усіх любителів попоїсти ярмарок, де сільські майстрині пропонували вироби власного приготування.


 

Для маленьких жителів села було організовано багато цікавих ігор, конкурсів та забавлянок. Тому в селі довго-довго лунав щирий дитячий сміх, а в маленьких оченятах світилася радість.


 


 

З метою залучення молоді до занять спортом, пропаганди здорового способу життя серед мешканців села були організовані спортивні змагання: підніманні гирі, дартс, стрільба з пневматичної зброї, волейболу  та перетягування канату. Щодо останнього, то позмагатися в перетягуванні виявило бажання багато представників сильної статті. Було сформовано аж чотири команди. Вболівальники були в неймовірному захваті!


 

Та найголовнішою, найекстримальнішою та неймовірно захоплюючою «фішкою» Дня молоді по-козинськи  стали – кінні перегони.  Такого вже давненько не бачили в нашому районні.


 

Серед чоловіків була і одна дівчина, яка вкотре довела, що українські жінки вправні у всьому. Як то кажуть і в вогонь, і в воду…


 

Гарні подарунки переможцям у конкурсах вручив сільський голова Микола Яцюк.

Під час свята в Козині панувала атмосфера драйву, радості та неймовірної молодої енергії. Ще мить і зморені, проте щасливі селяни йшли додому. Сьогодні вони показали, що в селі вміють та знають як по-справжньому треба святкувати День молоді. А завтра новий день і знову до праці. Отак живе село і слава Богу, що є такі люди, які дбають про культмасові заходи, про спортивні змагання, про добробут та відпочинок своїх односельчан.

Більше фото з святкування Дня молоді в селі Козин дивіться в галереї. 

Коментарі
28 Червня 2016, 14:32
дійсно молодці.козин завжди був гарніше за переспу чи рудку з пожарками
28 Червня 2016, 22:15
Просто супер!!!!!!!
28 Червня 2017, 14:04
Виграв відро. А шо, хай буде. в хазяйстві знадобиться
28 Червня 2017, 14:35
Ага, всім круто. а я тоді на футболі палець на нозі поламав
28 Червня 2017, 16:12
Наші діти виграли фломастери )))
28 Червня 2017, 16:13
А коли ще можна завітати на таке святечко?
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024