Кабінет посадовця: начальник Рожищенського РВДВС ГТУЮ у Волинській області Роман Коритнюк

27 Червня 2016, 19:00
6720

Державна виконавча служба - орган, який належать до Міністерства юстиції. Ця служба хоч-не хоч а примусить виконувати і громадян, і установи рішення судів, органів, посадових осіб, які наділені таким правом.


 

Тож ми вирішили навідатися до такого важливого в місті органу і познайомитися з начальником Рожищенського РВДВС ГТУЮ у Волинській області Романом Коритнюком. 

 


 

Кабінет у посадовця дуже маленький, але комфортний. Перейшов Роману Коритнюку в спадок від попереднього керівника Івана Сотніка, добровольця, який загинув на Донбасі.


 

Оскільки, Роман Олегович на цій посаді лише з 24 лютого, то й в кабінеті ще зовсім мало речей, які належать особисто йому. Сам чиновник родом із Луцька, хоча має коріння в Рожищі, і на роботу в райцентр їздить маршруткою. Каже, дорога не далека. Про професію говорить з любовʼю, видно, що вона йому подобається.

 


 

На столі все розкладено «по місцях», то, певно, проявляються професійні якості – все має бути так, як треба. Завжди під рукою записник та Закон України «Про виконавче провадження».


 

На стіні поблизу стола висить іконка Святого Миколая Чудотворця та настінний календар.



 

Комп’ютер, за словами чиновника, дуже потрібна річ для відслідковування робочої інформації та відеоконференцій. На столі стоять стаціонарний та внутрішній телефони.


 

А от мобільний у  начальника Романа Коритнюка, досить простий та недорогий.


 

Поруч робочого столу – сейф на якому стоїть самотня, бо єдина в кабінеті, орхідея, яка, як запевнив Роман Коритнюк, тільки нещодавно відцвіла. В принципі, вазони в хоббі цього чоловіка не входять. Вільний від роботи час він полюбляє займатися куди серйознішими справами. Наприклад, командною грою під назвою "страйкбол". 


 

На полицях в шафках стоять серйозні книги - Кримінальний кодекс та інші дуже важливі в цій професії книги. Поряд з ними прилаштовані іконки. А в сусідній шафці цілі копи архівних справ.


 


 

 

Що відразу потрапляє в поле зору, так це сувенірна бочечка (в середині порожня, перевіряли, - авт.), яку для хазяїна кабінету презентувала теща, та подарована вже давно картинка ручної роботи.

 


 


 

Роль державного виконавця складна, і разом з цим, відповідальна, тому на перший план виходить професіоналізм та відданість справі. Хочеться, щоб на цю посаду потрапляли щирі люди. Роман Олегович, здався нам дуже відповідальним та  цілеспрямованим. Людиною, яка вірно служитиме інтересам громади, з честю примножуватиме славні традиції своєї професії, докладатиме максимум зусиль задля утвердження ідеалів верховенства права та справедливості. Тож нехай Вам, Романе Олеговичу, щастить на новому робочому місці!

Коментарі
28 Червня 2016, 00:57
Сскоріше потрібно вводити інститут приватних судових виконавців.
29 Червня 2016, 01:51
А бочечка-це натяк на те .що 11 треба наповнити?
29 Червня 2016, 09:57
Ні, просто ми були впевнені, що в коментарях запитають про її вміст!)))
29 Червня 2016, 22:32
Молодий начальник - шанс що хоч щось буде робити.
29 Червня 2016, 23:27
Головне щоб був достойною заміною попередньому і не осквернив його память!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024