Рожищан розважали піснями та танцями прямісінько в центрі міста.

У Рожищі побували неординарні гості

06 Жовтня 2018, 15:05

Рожищан розважали піснями та танцями прямісінько в центрі міста.

У суботу, 6 жовтня, незважаючи на прохолодний ранок, Рожище ожило ковтками духовності, яку просто-таки випромінювали неординарні гості.

В самому центрі міста – поблизу магазину «Дивосвіт» лунала колоритна музика, а група молодих людей у незвичному білому та оранжевому вбранні життєрадісно співала і танцювала.

І нехай перехожі неоднозначно сприймали їхню мантру «Харе Крішна», але охоче та з цікавістю споглядали те дійство. А кришнаїти щиро ділилися не тільки своєю літературою, філософією та ідеологією, але й власним відчуттям щастя. 

До слова, кришнаїти відомі насамперед тим, що не споживають м’яса, не вживають алкогольні напої, нікого не ображають. Натомість співають, танцюють і роздають солодощі.

І хоч поверхово це виглядає як легке розважальне дійство, але за цим стоїть дуже глибока філософія і практика, заснована на ведах, древніх писаннях.

До щастя всі прагнуть, але воно насправді відбувається всередині кожного з нас. А кришнаїти знають, так би мовити, його технологію. І дарують часточку щастя всім.

Тому, мабуть, дехто з перехожих рожищан зарядившись позитивом від кришнаїтів, також пустився до танцю. 

4