У Рожищі побували неординарні гості

06 Жовтня 2018, 15:05
Рожищан розважали піснями та танцями прямісінько в центрі міста. 8226
Рожищан розважали піснями та танцями прямісінько в центрі міста.

Рожищан розважали піснями та танцями прямісінько в центрі міста.

У суботу, 6 жовтня, незважаючи на прохолодний ранок, Рожище ожило ковтками духовності, яку просто-таки випромінювали неординарні гості.

В самому центрі міста – поблизу магазину «Дивосвіт» лунала колоритна музика, а група молодих людей у незвичному білому та оранжевому вбранні життєрадісно співала і танцювала.

І нехай перехожі неоднозначно сприймали їхню мантру «Харе Крішна», але охоче та з цікавістю споглядали те дійство. А кришнаїти щиро ділилися не тільки своєю літературою, філософією та ідеологією, але й власним відчуттям щастя. 

До слова, кришнаїти відомі насамперед тим, що не споживають м’яса, не вживають алкогольні напої, нікого не ображають. Натомість співають, танцюють і роздають солодощі.

І хоч поверхово це виглядає як легке розважальне дійство, але за цим стоїть дуже глибока філософія і практика, заснована на ведах, древніх писаннях.

До щастя всі прагнуть, але воно насправді відбувається всередині кожного з нас. А кришнаїти знають, так би мовити, його технологію. І дарують часточку щастя всім.

Тому, мабуть, дехто з перехожих рожищан зарядившись позитивом від кришнаїтів, також пустився до танцю. 

4

 

Коментарі
06 Жовтня 2018, 18:26
Все вже маємо, тільки до щастя кришнаїтів бракує!!!!
06 Жовтня 2018, 18:34
з такими занудами як ти, то нічого й мати не будемо
06 Жовтня 2018, 19:09
Колись у Тернополі відвідувала групу кришнаіітів.Все ніби позитивно,гармонійно ,і також із солодощами.Проводили розбір цікавих питань,ніжні індійські пісні,але дуже насторожило Постійне повторення мантр на незрозумілій мові(((Як Заклинання)))) і,медитація, філософія ,яка не визнає Бога,створюється фон,як біснуватості.Я зрозуміла,що нам не по дорозі!!!!
06 Жовтня 2018, 19:28
А рожищан дай аби кого обисрати. Пофіг хто, чи то з миром прийшов, чи х мечем - обистари! Бо без того жити не можуть. Ніби сміється, добрий, а відійдеш на пару кроків і вже тебе гадять. Гнилий людець тут живе.
06 Жовтня 2018, 19:51
Чортовщина, знайшли чим пишатися. Не можна одночасно служити в Богу, в дияволу
06 Жовтня 2018, 19:51
І Богу, і дияволу
06 Жовтня 2018, 20:41
Всякий чорт краще бендерлога шо сидить зараз при владі в обласній/верховній зраді. Хапугии...
06 Жовтня 2018, 21:28
сам ти гнилий . Не подобається наше місто - чемодан -вокзал - щасливої дороги !!!
06 Жовтня 2018, 21:30
а дід справу мовить !!! Заблудші душі !
06 Жовтня 2018, 21:45
Дякую Району Рожище,що зняли Модерацію та надрукували мою думку.Адже ми дорослі вже доволі сформовані,обізнані,нас в абищо не впутаєш.А наші діти ,вони ,як квіти,куди вітер подує,туди і повернуться.І важливо ,дуже важливо,щоб вони ,жили в серці з Богом,не робили поганого іншим,поважали старших та оточуючих ,працювали і не впутувались наукою і філософією Бісівською.Тому,в цих дивних гостях-Кришнаіідах ,бачу велику небезпеку .Остерігаймося!!!!
06 Жовтня 2018, 22:27
Маю честь не жити поряд з вами)))) а то фразу "чемодан, вокзал..." (чомусь не валіза, а чемодан)), вивчили, а людського не навчилася. По-друге, зробили тут знову обливання. Ще й Бога вплутуєте. У вас розум є? Якщо хтось не розуміє їхніх мантр - це не означає, що вони про зло. Краще б кожного дня по кілька разів повторювали Заповідь Божу "Не свідчи неправдиво проти ближнього твого"!!! Що це означає? А те, що не можна обмовляти, зводити наклепи, лихословити, розпускати плітки. Ніколи не слід докоряти й осуджувати інших. «Не судіть, щоб і вас не судили», - каже Він. Звідки ви знаєте, що хочуть сказати ці люди, які є такими ж як ми? Як можете когось судити і в той же час називати себе християнами? Бог є любов! І Він любить усіх! І не розділяє світлий-темний. Він буде судити наші необдумані слова кинуті в спину людини, буде судити думки, в яких чимало себе підносять до вершин та називають віруючими, а в той же час зло думають про інших. Тому, як вірити в Бога це є право в кожного з нас. Але права обливати брудом кожного про кого тут пишуть - права у нас немає!
06 Жовтня 2018, 23:56
Ісус відродив правдиве поклоніння до Бога збираючи все більше та більше людей,охещуючи їх. Також дав накз їм,, їдіть та робіть учнями людей з усіх народів охрещуючи їх....,, Тобто повинно бути,, один Бог одна віра одне хрещення,, Ефесян 4:5.А яка віра, булоб добре розібратись. Дослідіть біблію щоб мати віче життя.
06 Жовтня 2018, 23:57
Ісус відродив правдиве поклоніння до Бога збираючи все більше та більше людей,охещуючи їх. Також дав накз їм,, їдіть та робіть учнями людей з усіх народів охрещуючи їх....,, Тобто повинно бути,, один Бог одна віра одне хрещення,, Ефесян 4:5.А яка віра, булоб добре розібратись. Дослідіть біблію щоб мати віче життя.
07 Жовтня 2018, 00:49
А я радий їхній присутності у нашому місті. Трішки добавили радості серед осінньої буденності :) хочу нагадати вам, що всі ми люди, і не варто судити інших по релігії, вас же ж ніхто не змушує її змінювати :) повеселили народ танцями і піснями, та й добре, живемо далі :)
07 Жовтня 2018, 01:38
І я сьогодні їх бачила. Дуже круто. Хоч хтось веселить людей. А то тільки один негатив зі всіх сторін.
07 Жовтня 2018, 02:25
ИСПОВЕДЬ БЫВШЕГО СЕКТАНТА<br/><br/>Как–то, в газете «Русь Державная» ( №10 (65) 1999г.) появилась интересная статья, так называемая «исповедь бывшего кришнаита».<br/><br/><br/>В этой статье-исповеди бывший сектант рассказывал о внутренней жизни на первый взгляд безобидной секты. <br/><br/><br/>Здесь, думаю стоит напомнить историю создания движения &quot;Сознание Кришны&quot;. В 1965 году семидесятилетний старик Свами Праб-хупада на грузовом судне прибыл в Нью-Йорк без денег, без связей, с одним чемоданом в руках. А через 10 лет он умер, уже имея миллионы последователей и десятки храмов чуть ли не во всех странах мира (один, кстати, в центре Нью-Йорка) и выпустив миллионными тиражами свои комментарии к ведическим книгам Индии. Возникает вопрос - как это могло получиться? <br/><br/>По словам бывшего сектанта, старик-основатель в свою бытность был химиком-фармацевтом, поэтому он наверняка знал, как можно привлечь людей без нудных проповедей. Через короткий срок у старичка кришнаита появилось немало поклонников, а сам он стал называть себя «Гуру». Так на свет появились непонятного напева мантры и кришнаитский «просад».<br/><br/>Вот как раз этот «просад» с сильным запахом корицы и играет большую роль в секте, точнее сказать эта еда отвечает за количество приходящего народа.<br/><br/>«- В малых дозах, - рассказывает бывший сектант, он почти незаметен, и нужно дней десять-двадцать, чтобы организм был захвачен &quot;корицей Кришны&quot; («просадом»), а потом стал ее требовать. Человек, принимающий этот препарат, слабеет и тупеет, плохо пе-реносит жару, у него падает иммунитет и чисто физически (можно, например, простудиться от малейшего ветерка), и психически (уровень внушаемости многократно возрастает).<br/><br/> По своему действию это относительно слабый наркотик, он не столь быстро разрушает организм, как кокаин или морфий. …Обычно человек, попадающий в секту, под влиянием &quot;просада&quot; и специального психотехнического воздействия (мантры, ритмической музыки и танцев, проповедей &quot;гуру&quot; и т.д.) быстро теряет себя как личность и становится абсолютно управляемым. Для него ничего не остается, кроме Кришны и желания везде и всегда его прославлять. …Людей лишают собственной личности, а затем попросту программируют. Причем запрограммирован кришнаит может быть на любой поступок, в том числе на убийство и даже самоубийство». <br/><br/>Казалось бы, что сведения о «безобидной» секте никто не скрывает, и даже наоборот, люди, вырвавшиеся на свободу из лап Гуру, стараются предупредить «новичков-сектантов» об опасности.
07 Жовтня 2018, 12:18
Нехай краще кришнаїти ходять чим клоуни-майдауни. Після одних гумор підвищується, а після інших ціни в магазинах.
07 Жовтня 2018, 14:25
Даремно кришнаїди не веселять. В них є певна ціль: поповнити свої ряди!!!!!!!!!!
08 Жовтня 2018, 10:19
В Ківерцях аони ще восени співали
08 Жовтня 2018, 13:39
Нічого в житті нашому просто так не буває.Один раз зробив зло, на другий раз його зробити легше,Сьогодні обманув маму чи тата,завтра обманеш вчителя,а пізніше їх/вчителів та батьків \за людей мати не будеш,,сьогодні випив енергетик,завтра першу стопку горілки,а пізніше в сім'ї алкоголік,наркоман,повія.......Сьогодні приїїхали кришнаїди в наше місто,повеселили дітей,дорослих,додали всім позитиву,завтра приїїдуть Гомосексуалісти,Сатаністи і вони будуть звеселяти нас,і Скидати нас і наших дітей у суспільну прірву,в- Пекло. Тож давайте кожен з нас почнемо думати за свою долю та долю своїх дітей вже сьогодні. ................ Дайте їм найкраще вже сьогодні-працю,зайнятість ,позитивне мислення,повагу до людей, навчіть цінувати людську працю та дружбу слідкуйте за навчанням,розвивайте їхні таланти ,Моліться ,Придбайте Біблію/дорослу,або дитячу/ і читайте .Ви навіть не уявляєте ,як дітям цікаво читати чи переглядати Біблію,заведіть їх в недільну <br/> школу,храм,церкву,християнський табір .І ви ніколи не пожалієте за це.А ваші діти ,як виростуть,скажуть вам Дякую.....
08 Жовтня 2018, 14:08
Дуже підтримую коментарі 12 та 123 та інші коментарі,які засуджують кришнаїдів. Дякую вам ,що пишете свою думку,Не Мовчите,дякую редакціїї,що відкрилися ваші очі і модерацію було знято. В Біблії /Святій книзі,яка існує дуже багато років і є Незламною ///////// сказано,що ''якщо ви будете мовчати,то каміння заговорить''///////// <br/> ,.Тобто ,бачиш зло,каже совість не мовчи,а ти мовчиш.............................................................................Не думай,що в Бога немає незамінних людей.Промовчиш ти,а скаже інший. <br/> Бог своє Слово,думку,неодмінно донесе до людей і Бог буде Почутий.
08 Жовтня 2018, 16:39
І от як їх сприймати , якщо поряд йде похорон, люди в скорботі, а вони навіть не зупинились, далі продовжували *веселити* народ.Інша віра, інші цінності.
08 Жовтня 2018, 18:02
Бачу в штундарів дуже сильно пригоріло. Тобто нормально стояти на зупинках- пихати свою літературу, ходити по домівках людей і нав'язувати свої вірування, дзвонити на домашні телефони і говорити про віросповідання людини. А те що вони ходять і просто співають- моляться це не нормально? Вибачте мене але хватить мислити подвійними стандартами. У нас якби свобода віросповідання і буддизм не є сектою чи ще чимось а визнана у світі релігія. А на вище описаної статті про секту кришнаїтів, відкрийте інтернет і прочитайте про Мунтяна і <br/>його Відродження яке прекрасно процвітає в Україні і яке побудоване на вірі в Господа.
10 Жовтня 2018, 00:43
Бог осміяний бути не може!!!!!!!! Ні крішнами,ні гурами,ні будами,Ніким, нічим,і ні за яких обставин. <br/> Не робімо посміховища зі свого міста крішнами.Ми живемо в Рожищі,в не в Індусів.І кожен знає про Бога від малого до старого.Йому і співайте,його величайте,і,якщо вже дуже хочеться ,то танцюйте.
11 Жовтня 2018, 17:12
Но бога же нет =(((((
11 Жовтня 2018, 17:13
Иисус висит на кресте. Мимо идет девочка. Иисус просит девочку: - Девочка, вытащи гвозди! Девочка долго мучается, наконец вытаскивает гвозди из ладоней Иисуса. Иисус, падая лицом вниз: - А ноги-то, дура!
11 Жовтня 2018, 21:13
Люди Побійтеся Бога . З такими анекдотами <br/> в житті далеко не зайдеш.Про існування Бога доведено давним давно і мені дуже дивно,що є ще Хтось,хто на власній шкурі не переконався в його існуванні.З Бога колись влада насміхалась,забороняла відвідувати церкви,читати Біблію.От візміть і дослідіть долю цих людей:трагічна,обично,Так що думайте,що пишете і які анекдоти розказуєте і з чого смієтесь.Як писали в коментарях Бог осміяний бути не може.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024