Володимир-Волинська птахофабрика запрошує рожищан на роботу

05 Жовтня 2018, 14:16
Рожищан запрошують на вільні вакансії в ПРАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». 4702
Рожищан запрошують на вільні вакансії в ПРАТ «Володимир-Волинська птахофабрика».

Рожищан запрошують на вільні вакансії в ПРАТ «Володимир-Волинська птахофабрика».

У п'ятницю, 5 жовтня, в Рожищенській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій ПРАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» здебільшого на посади оброблювачів птиці та вантажників.

Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями представила пошукачам роботи роботодавця та поінформувала про актуальні вакансії. Учасники заходу - 18 осіб із числа безробітних та двоє осіб, які звернулись за консультацією до центру зайнятості і виявили бажання відвідати ярмарок.

Роботодавця представляв менеджер відділу персоналу ПРАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» Тарас Васів, який більш детально ознайомив запрошених з історією підприємства, специфікою роботи, провів індивідуальну співбесіду з кожним із присутніх, які зацікавилися пропозицією роботи.

Учасників ярмарку цікавили питання щодо основних вимог до персоналу, умов праці, режиму роботи, заробітної плати та соціальних гарантій працівникам.

Підприємство пропонує безкоштовне орендоване житло, державне медичне страхування, офіційне працевлаштування з високою заробітною платою , безкоштовні обіди та можливість для кар’єрного росту для осіб, що мають професії.

Ряд присутніх шукачів роботи були зацікавлені в пропозиціях роботодавця щодо працевлаштування на вакантні посади. Їх запрошено на підприємство для детального ознайомлення з умовами праці.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024