Кременецькі третьокласники «відкрили» дитячу бібліотеку

04 Жовтня 2018, 19:30
2997

Кременецькі школярі побували на захопливій екскурсії в рожищенській бібліотеці для дітей.

У четвер, 4 жовтня кременецькі школярі відвідали книгозбірню в місті Рожище. 

Про це йдеться на сторінці бібліотеки у мережі Facebook

«Хоч сьогодні погода «дражниться» - то сонце, то дощик, все ж до нас знайшли змогу прийти школярики третього класу села Кременець. Екскурсія бібліотекою пройшла весело і жваво.

Спочатку всі уважно познайомилися з книжками великими і маленькими, а потім слухали казку про кота в чоботях. Дітвора вперше потрапила до нас, тому з цікавістю розглядали книжки на стелажах, слухали розповіді про те кого любить книжка, які таємниці вона приховує, що навчає.

А ще малеча познайомилася з журнальчиками, які виписує бібліотека, відгадувала загадки, розповідала цікаві історії, які читали самі, розказували віршики. У Всесвітній день захисту тварин дітвора розповіла про своїх улюбленців, про те як вони за ними доглядають, а також згадали кумедні випадки, які траплялися з ними. 

Познайомившись з усіма відділами бібліотеки, діти потрапили в ігрову бібліотечну кімнату. Бажаючі спробували себе у боксі, а потім усі дружно, напередодні Всесвітнього дня посмішки, своїми руками виготовили закладочки - смайлики із смішними личками.

Після цього дітвора пообіцяла разом із вчителем Ларисою Філіпчук прийти ще не один раз. Кожен на згадку про бібліотеку отримав невеличкий сувенір», - йдеться у повідомленні.


1

1


1

1



1

1

Коментарі
05 Жовтня 2018, 21:20
Хочу висловити щирі слова подяки працівникам бібліотеки за теплу зустріч та змістовну екскурсію. У моїх учнів було буже багато вражень. З великим задоволенням приїдемо до вас ще раз.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024