Свіжий номер «Сім’ї і дому»: читайте про колекціонера-мінімаліста та подробиці сімейного життя мера Ковеля

25 Червня 2016, 17:30
1967

Шанувальники Тижневик «Сім’я і дім»поспішають розхапати свіжий номер, адже він переповнний цікавими статтями.

Читайте про колекціонера-мінімаліста, який збирає 50-міліграмові пляшечки алкоголю у статті. Герой публікації спиртного не виживає!

Кіндер одружився на старшій дружці! Дізнайтеся про несподівані факти про Ковельського міського голову та його сім'ю.

На сторінці спорт і відпочинок знайдете ексклюзивне інтерв'ю з капітаном команди КВН «Замок Любарта», історію про переселенку з Донецька, яка виховує волинських чемпіонів-боксерів та куди лісники запрошують на відпочинок.

Журналісти газети також побували в селищах Рокині і Голоби разом з канадськими благодійниками, які опікуються волинськими дітьми. Виявляється, меценатів направив на Волинь священик з Голоб, який зараз проживає в Канаді. Детальніше на сторінках газети.

Редакція також підготувала матеріали про те як на Горохівщині конкурують за право бути центром об'єднаної громади Сенкевичівка і Шклинь, як по області іде процес оптимізації шкіл та що зробили з літаками, які виявили нещодавно.

На автосторінці читайте поради, чому варто довіряти свою машину СТО, як умільці-волонтери перетворили стару «волинянку на джип» і на чому їздять луцькі депутати.

А також новини Волині, кіно, шоу-бізнесу, приватні оголошення, кросворд, гороскоп, рецепти і багато цікавої і потрібної інформації!

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

 

 

 
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024