У Рожищі Університет для людей поважного віку відкрив новий навчальний рік

01 Жовтня 2018, 18:45
Стартував ІІ семестр V навчального року «Університету ІІІ віку» 6322
Стартував ІІ семестр V навчального року «Університету ІІІ віку»

Вже доброю традицією стало розпочинати навчання в університеті у жовтні, коли відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

У понеділок, 1 жовтня, в приміщенні Рожищенської районної дитячої бібліотеки стартував ІІ семестр V навчального року «Університету ІІІ віку».

На зустріч зі студентами прийшли керівники району та міста. Очільниця Терцентру Галина Поліщук зазначила, що «Університет третього віку» - це проект підтримки і турботи, який дозволяє людям відчути себе потрібними. Також Галина Леонідівна привітала усіх з початком нового семестру та новою сходинкою у житті кожного студента.


Нагадаємо, Територіальним центром запроваджено надання даної послуги, основні цілі якої – профілактика самотності людей, сприяння подовженню активної участі старшого покоління в житті суспільства і встановленню діалогу між поколіннями, сприяння створенню умов для підвищення якості життя і створення умов для безпеки людей похилого віку, можливостей організації їх дозвілля у дружній атмосфері, вирішення конкретних проблем і питань учасників проекту.


Після офіційно частини, завідувачка відділення інноваційних і соціально побутових послуг Оксана Гурова продемонструвала присутнім слайд-шоу у якому головні герої - люди поважного віку, які стали відомими цілому світу завдяки своїм досягнення.




Згодом поважні студенти залюбки брали участь в інтерактивних іграх «Вгадай викладача» та «Що, де, коли». Переможці та активні учасники отримали солодкі подарунки.



Студентка «Університету третього віку» Лідія Супрун подякувала викладачам та керівникам за проявлену увагу й подарувала квіти. Загалом всі студенти поважного віку були задоволенні тим, що з кожним роком увага представників влади до них зростає.



На завершення свята усі присутні мали нагоду переглянути виставлені творчі роботи слухачів Університету та сфотографуватися в облаштованій працівниками Терцентру креативній фотозоні.






2


1


1

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром