Копачівка: на сесії сільської ради розглянули 10 питань

29 Вересня 2018, 13:18
Сесія сільської ради 3519
Сесія сільської ради

Відбулося чергове, тридцять п’яте засідання сесії Копачівської сільської ради.

На порядку денному – 10 питань та обговорення нагальних проблем в громаді, які потребують колективного обговорення та вирішення, – повідомляють у Копачівській ОТГ.

Розпочали засідання з затвердження порядку денного. Після голосування голова Копачівської ОТГ Олександр Совтис запросив до слова представників комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» щодо вивчення питання про подальшу діяльність фельдшерсько-акушерських пунктів у громаді та подальшої їх передачі на утримання ОТГ.

Оскільки минулого року рішенням сесії Копачівської сільської ради, повноваження управління фельдшерськими та фельдшерсько-акушерськими пунктами делегували Рожищенській райдержадміністрації, де отримувачем коштів став комунальний заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Саме щодо фінансування ФАПів та ФП громади до заступника головного лікаря КЗ «Рожищенський центр ПМСД» з медичного обслуговування населення Вікторії Петровської виникла низка питань, які і голова Копачівської ОТГ, і депутати змогли озвучити. Зокрема, присутніх цікавили причини переведення фельдшерів, ОТГ на 0,5 посадового окладу.

Після обговорення стану медичної галузі перейшли до порядку денного. Першим обговорили питання про внесення змін до рішення Копачівської сільської ради «Про сільський бюджет».

Далі на порядку денному – створення Комунального закладу «Копачівська публічна бібліотека».

Всі заплановані на сесійному засіданні питання були обговорені та підтримані депутатами.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024