Питання про реорганізацію шкіл таки розглядатимуть на сесії

22 Червня 2016, 22:00
2025

На засіданні постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та податкової діяльності було гаряче, адже на порядку денному вирішували розглядати чи не розглядати на сесії питання про оптимізацію мережі загальноосвітніх закладів в районі. Нагадаємо, до списку шкіл, які збираються закрити, потрапили навчальні заклади сіл Берегове, Вишеньки, Єлизаветин, Квітневе, Козин, Кроватка та Студині. В Іванчицях, Лукові та Немирі діятимуть лише початкові школи.

На засідання прийшли представники громади з села Квітневе. Дискусія була емоційна, люди доводили своє право на школу, депутати уважно слухали, і теж дискутували. Рішення вирішили приймати про кожній школі окремо.

Приміром, депутати все ж таки вирішили розглянути питання «квітневської» школи, але з певними правками: ліквідувати школу, але не закривати її.

Однак, реорганізацію шкіл в Іванчицях, Немирі та Лукові на сесії вирішили не розглядати.

Товкли воду в ступі довго. Але, все ж таки, в кінці комісії порядок денний чергової сесії таки затвердила. А це означає, що питання реорганізації шкіл на сесії таки розглядатимуть.

До слова, годиною раніше, відбулася постійна комісія з питань господарства та раціонального використання земельних ресурсів, де теж розглядали питання оптимізації загальноосвітніх закладів в районі, і таки «дали добро» на його розгляд під час сесії.

Коментарі
23 Червня 2016, 01:44
а хіба сільським дітям потрібно вчитися? головне щоб вони мали за що вивчити своїх дітей за кордоном. а ми й далі як телята будем мовчати
23 Червня 2016, 02:57
укроп 100 %+ ЧАСТИНА бюту в.т.ч БАНДУРА ТА ІНСТРУМЕНТ+ кучмучка+ філіпчучка+ танька+інка+К+свистакі 100%+радикали+ свобода+ загадка.......... рішення прийнято і гуд
23 Червня 2016, 03:30
як ви можете писати про велику людину за профффесією освітянин, яка відстоює інтереси вчителів, громади та учнів (но за гроші) і тут ІННА (вона що Олегу відмовила?) молодець як юлляяяяя
23 Червня 2016, 04:09
жога, не палися!
23 Червня 2016, 11:42
Він не палиться, він просто не пише. Краще провідай поїдь друга.
23 Червня 2016, 12:27
Спеціально для Вас, бо з усього видно що Вам ніколи прочитати хоч якісь номативно-правові акти:<br/>Витримка з Положення про постійні комісії<br/>1.Постійні комісії ради є органами ради, що обираються з числа її депутатів, для вивчення, попереднього розгляду і підготовки питань, які належать до її відання відповідно до функціональних спрямованостей, здійснення контролю за виконанням рішень ради. (тобто депутати на засіданні постійних комісій не приймають рішень а тільки попередньо розглядають питання і можуть звичайно прийняти рекомендації, які обов'язкові для розгляду, наприклад на сесіії, але депутати на сесійному засідання можуть прийняти абсолютно протилежне рішення прийнятому на постійній комісії). <br/>Вибачте за багато букв, але надіюсь ви візьмете до уваги і не будете більше вводити читачів у блуд...
24 Червня 2016, 00:32
це Матвійчук Анатолій - поважаю за його розум.... бандура без його, як солдат без інтоффкі. З повагою
24 Червня 2016, 01:52
Не вгадав...
24 Червня 2016, 02:16
Прийняли рішення розглянути на черговій сесії, щоб поставити крапку в цьому питанні і не бентежити громаду. Нехай діти проводять спокійно канікули щоб восени повернутись в свої школи, а адміністрація шукає кошти.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024