Як у Рожищенському районі День села святкували

28 Вересня 2018, 10:45
День села у Топільному 7780
День села у Топільному

Щедрим на гарні події видався вересень для жителів села Топільне Рожищенського району.

21 вересня відзначили храмове свято, а вже 23 – постукав у двері День села.

Чимало людей зібралося в будинку культури, щоб поспілкуватися, привітати один одного, переглянути виставку, сфотографуватися та насолодитися гарною українською піснею.

Після вступного слова ведучої Наталії Марценюк, глядачі приймали перше музичне вітання від відомої в районі та за його межами вокалістки Людмили Семери.

1

І ще не стихли оплески, якими тополяни дякували талановитій гості, як нова хвиля аплодисментів прокотилася залою, адже на сцену вийшли вихованці Людмили, переможці Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів-конкурсів, вокальне тріо «АКВА», з піснями, які не залишили байдужим жодного глядача.

3

1

Чимало добрих слів на адресу односелеців, знайшлося в сільського голови Руслана Присяжнюка, але найперше очільник громади побажав достатку та радості в кожну оселю, процвітання та миру - країні.

А музичні вітання тривали. Щедрими оваціями глядачі обдаровували солісток Оксану Пашковську, Катерину Бондарук, Мирославу Пашковську, дитячий вокальний ансамбль «Калинонька», вокальний ансамбль «7 нот», родинний ансамбль Карпців «Терниця», дует у складі Мирослави Пашковської та Світлани Поліщук.

2

І чим ближче до завершення свята, тим гарячіше ставало в залі - низкою запальних народних пісень відав односелеців зі святом, народний аматорський фольклорний колектив «Джерела», що давно вже є своєрідною музичною візитівкою не лише Топільного, а й усього району, беручи участь у різноманітних заходах, що популяризують українську культуру.

І ось звучать останні музичні акорди, «Співаймо разом» закликають глядачів всі учасники заходу, організаторка свята – директор Будинку Культури Оксана Пашковська, дякує артистам та гостям, що розходяться по домівках з, дійсно, святковим настроєм.



1




1


1

4

Коментарі
28 Вересня 2018, 23:14
А в залі кілька людей, і з тих частина - учасники самодіяльності. Знаєте чому? Бо не було оголошень. Кажуть, висіла афіша в центрі села біля крамниці, але туди не всі добираються. От так і трапляється - артисти готують концерт, гарний до того ж, а виступати доводиться самим перед собою
28 Вересня 2018, 23:27
З вами все добре? Погортайте новини, там є оголошення про перевірку зору. В залі доволі багато людей і серед глядачів нема артистів.
28 Вересня 2018, 23:45
"я там був",проблеми з зором у вас. Подивіться на знімок глядачів, хто сидить біля вікна? Чи не ті, що виступали на сцені?
28 Вересня 2018, 23:50
Ви молодець! Але проблеми з зором у вас таки є! Два ока - забагато. А втім, таки так! Ці троє людей таки наповнили зал!
29 Вересня 2018, 00:23
Зал таки пожожненький і нема чого людині зір перевіряти,якийсь недолік є
29 Вересня 2018, 18:22
Концерт був не поганий як для села,якщо не хотіли дивитись,могли б переглянути виставку у фойє,впізнати своїх односельчан,рідних.я навіть здивувався де такі фоткі віднайшли? Велике спасибі організатору хто так придумав все оформити.упізнав навіть своїх дідів з дядьком,яких давно нема.навіть фоток у мене таких не зберіглось
29 Вересня 2018, 19:07
шо зробиш коли в нас такі односельчани непідйомні краще просидить на лавці під будинком а на концерт не піде соромно за них
29 Вересня 2018, 23:23
Хочу подякувати особисто тим, хто представив світлини своїх рідних для оформлення ретро-виставки "Спинилась мить у кадрі". А саме: Наталії Бонгарт, Оксані Фірчук, Євгенії Карпець, завідуючій дитячим садочком Олені Глушко, Валентині Коровіцкій (за цілий фото-раритет), Євгенії Ковалик, а особливо- Галині Бондарук, яка зберігла цінні фотографії нашого земляка Віктора Гнатовича Герасимчука, для широкого ознайомлення односельчан з життєвим і творчим поробком композитора. Ніщо не вічне для всіх нас - тільки пам'ять!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024