Рожищенські Самооборонівці прозвітували щодо Дня міста

21 Червня 2016, 21:40
3034
На своїй сторінці у Facebook Рожищенські Самооборонівці прозвітували про використані кошти. Кошторис благодійного заходу складався із спонсорської допомоги та бюджетних коштів Рожищенської міської ради. 
 
 
37440 грнце кошти, які надали спонсори. Зокрема, Руслан Деречинський (ТзОВ «Цунамі»), Василь Столяр (депутат Волинської обласної ради), Володимир Безверхий («Хадеа Стіл Компанія»), Вадим Дулюк, Валентин Демедюк (керівник фірми «Кібернет»), Віталій Марчук (ПП), Юрій Бенещук (ПП, депутат міської ради), приватні підприємці - Микола Чох, Віталій Вихренко, Сергій Крамер, Олександр Кучірка, Олександр Лемещук, Сергій Матвійчук, Володимир Майструк, Василь Лелюх, Вадим Павлючик, Андрій Антонюк, Сергій Котюк(депутат Волинської обласної Ради), Анатолій Волощук, Анатолій Шинкарук, Юрій Ковальчук, Валерій Шварцкоп, Олег Давидович, Сергій Грицюк, Андрій Мірчук, Микола Данильчук, Вадим Зінгель. 
 
 
Кошти Рожищенської міської ради. На 2016 рік Рожищенською міською радою було прийнято бюджет в якому закладено 25 000 грн на святкування Дня міста. З них витрачено - 20 228 грн. 
 
 
Всі ці гроші були спрямовані на оплату послуг артистів, транспортні витрати, доставка та відвезення сцени, витрати на харчування артистів, озвучення та освітлення сцени, подарунки для переможців конкурсів. 
 
 
Залишок від благодійних внесків спонсорів в сумі – 4293 грн. було вирішено долучити до коштів зібраних під час заходу. Тож разом отримали – 11204 грн. Саме така сума й буде використана на пам’ятник «Борцям за волю та Незалежність України».
 
 
 
Коментарі
22 Червня 2016, 01:58
скільки дав бурий шварцкоп
22 Червня 2016, 02:03
Бачив особисто - багато дав! А ти чортова цифра скільки дав? Чи тільки в туалеті бобу даєш??????
22 Червня 2016, 02:27
http://rozhyshche.rayon.in.ua/news/9465-blizko-7-tis-grn-zibrali-na-blagodiinomu-zahodi-v-den-mista-rozhishche-onovlenno
22 Червня 2016, 02:30
Хтось вміє тільки гидкі слова за когось говорити. А сам, що зробив? Можна щось гарне, позитивне за людей говорити, а не тільки обгаджувати тих людей, які стараються щось добре робити. Будьте позитивними.
22 Червня 2016, 02:39
тут поступки самі за себе говорять... прочитайте а потім говоріть ( замітьте я не ОБГАДИВ) я зрозумів єдине, ми того не варті з ........
22 Червня 2016, 02:45
Ото прозвітували, соромно. Ще більше додали запитань на попередні вчинені БЕЗГЛУЗДІ дії.
22 Червня 2016, 08:50
Ви праві, на оренді є відкати. А ось з клубу чи з райвідділу культури де музики на весіллі калимлять апаратуру чумусь не взяли, а тому що відката не отримуєш. Благородно зробили 11 тис. вони назбирали<br/>РАХУЄМО<br/>ПІД ЧАС ЗАХОДУ ВДАЛОСЯ ЗІБРАТИ 6911 ГРН. <br/>37440 грн – це кошти, які надали нам спонсори.<br/>Рожищенською міською радою було прийнято бюджет, З них витрачено - 20 228 грн. <br/>додаємо 6911+37440+20228=64579 (А В ІТОГЕ 11 З ГАКОМ КУР*А)<br/>ВИТРАТИЛИ<br/>20228 МІСЬКА РАДА<br/>37440 - Залишок від благодійних внесків спонсорів в сумі – 4293 грн. = 33147<br/>ІТОГО 53375 ГРН<br/><br/>Мда з таким підходом вони і закрили котельню, цікавенько а скільки скоро будете платити з міськбюджету на утримання приміщень міської власності я вже мовчу за гуртожитки......
22 Червня 2016, 11:32
Ох, руки Ваші загребущі, а очі завидющі. У цих, так званих, ваших розрахунках не треба було брати до уваги кошти з міського бюджету тому що самооборона до них ніякого відношення немає. Було заплановано 25 000 грн. витратили 20228 грн. куди спрямують різницю - справа депутатів міської ради.... А Ви все збили в кучу і шукаєте &quot;Мавроді&quot; ....
22 Червня 2016, 14:07
Навіщо той концерт, якщо потратили більше ніж зібрали? Відразу треба було робити пам ятник.Маразматики.
22 Червня 2016, 14:31
Усім доброго часу доби! Прочитав , що витрачено 50 000 грн. От коли ми з знайомими активістами хотіли організувати виступ гурту Карна або аналог гурту всеукраїнського маштабу, та ще багатьох цікавих гуртів - нас запевнили, що суми в 8000(гонорар Карни, зазвичай на усіх фестах гонорар складає більше 20 000 грн) + оренда сцени у закладеному бюджеті не вистачить. Нікого не хочу у чомусь звинувачувати, чи обсирати - просто стало цікаво.<br/>Коли представники влади дізнались суму оренди апаратури в магазині &quot;Кобза&quot; - 17 000 - просто відмовилися від наших пропозицій. Повірте, за 50 000 грн можна було б зробити фестиваль , котрий переплюнув би мальованку. Просто потрібно з розумом тратити гроші. Наскільки знаю то лазерне шоу обійшлось орієнтовно в 8000 грн? Якщо не правий - вибачаюсь.<br/>Впринципі вже давно мали б ми місто назбирати на апаратуру власну, щоб не брати в оренду.<br/>І коли сказали, що таке обходиться в 100 000 - 150 000 грн - чесно, засміявся в голос :)<br/>Брав участь у багатьох фестивалях всеукраїнського рівня і знаю, що скільки коштує.<br/><br/>Сам на дні міста не був присутній в зв'язку з роботою, тому судити як було - погано чи добре не в праві.
22 Червня 2016, 16:55
Будь ласка, оприлюдніть цифри витрат на: сцену, звук, музикантів. <br/>Ще раз наголошую - нікого поки не звинувачую. Просто пробую вияснити ситуацію.<br/>Кому цікаво - в 2015 році допомагав в організації фестивалю Рок-Вибух 2015 у І.Франківську. Зартати на оренду обладнання для звуку та світла становили 12 000 за 2 дні. Повірте, апаратуру зрівнювати просто не реально. Хто хоче зрівняти - фотографії є в альбомі http://vk.com/rockfrankivsk &quot;будете здивовані:)<br/><br/>Далі : цитата з статті звіту Самооборони - &quot;Кошти Рожищенської міської ради. На 2016 рік Рожищенською міською радою було прийнято бюджет в якому закладено 25 000 грн на святкування Дня міста. З них витрачено - 20 228 грн.<br/>Всі ці гроші були спрямовані на оплату послуг артистів, транспортні витрати, доставка та відвезення сцени, витрати на харчування артистів, озвучення та освітлення сцени, подарунки для переможців конкурсів.&quot;<br/>Будь ласка - напишіть конкретні затрати. Я не вимагаю, просто як громадянин думаю, що маю на це право. ВІд міської ради я маю право вимагати, від Самооборони -це по їхньому бажанні. Можете написати тут, або відправити на емейл. ( можу залишити адресу пошти тут ) <br/>Зауважую -1!) Атракціони це власність підприємців (я так розумію) тому, фінансування на них не розповсюджується. 2) доставка та відвезення сцени : сцена маленька, тому компактно пожна розібрати. Думаю великих затрат не було на доставку? (Для цього не потрібно 30 фур ) <br/>3) Гонорари музикантам і т.д : довгі роки я грав у народному ансамблі &quot;Байда&quot;, тому я знаю які гонорари отримують діти (не впевнений за викладачів) котрі беруть участь у концертах. Ця сума є орієнотовно 30-50 грн. Я не обманюю. Це гроші, які платить відділ освіти. <br/>Наскільки мені відомо на рахунок гонорарів артистів :<br/>Корінь Мандрагори - 2000 грн<br/>Вікторія Грицюк - 300 грн<br/>Шпилясті кобзарі - 13 000 грн (точно не знаю)<br/>Лазерне шоу - 10 000<br/><br/>Почувши такі цифри - не розумієш, звідки такі суми для деяких артистів? <br/>За місцевих артистів радий, що хоч такі гроші вони отримали. А от бандуристи зацікавили. Коли &quot; Тінь Сонця&quot; бере 15 здається :) А хто такі ці бандуристи? В нас он повна музична школа талантів. Є і ансамблі цікаві. Не думаю , що наші місцеві ансамблі виступили б гірше<br/><br/>4) За сцену я вже написав<br/>5) Харчування також цікава тема.<br/>6 ) Подарунки. Не &quot;катлєту гривень&quot; роздавали ж переможцям?<br/><br/>Чекаю на вашу відповідь. В міській раді я попрошу звіт письмово. І оприлюдні при необхідності в окремій статті газети.
22 Червня 2016, 16:55
Будь ласка, оприлюдніть цифри витрат на: сцену, звук, музикантів. <br/>Ще раз наголошую - нікого поки не звинувачую. Просто пробую вияснити ситуацію.<br/>Кому цікаво - в 2015 році допомагав в організації фестивалю Рок-Вибух 2015 у І.Франківську. Зартати на оренду обладнання для звуку та світла становили 12 000 за 2 дні. Повірте, апаратуру зрівнювати просто не реально. Хто хоче зрівняти - фотографії є в альбомі http://vk.com/rockfrankivsk &quot;будете здивовані:)<br/><br/>Далі : цитата з статті звіту Самооборони - &quot;Кошти Рожищенської міської ради. На 2016 рік Рожищенською міською радою було прийнято бюджет в якому закладено 25 000 грн на святкування Дня міста. З них витрачено - 20 228 грн.<br/>Всі ці гроші були спрямовані на оплату послуг артистів, транспортні витрати, доставка та відвезення сцени, витрати на харчування артистів, озвучення та освітлення сцени, подарунки для переможців конкурсів.&quot;<br/>Будь ласка - напишіть конкретні затрати. Я не вимагаю, просто як громадянин думаю, що маю на це право. ВІд міської ради я маю право вимагати, від Самооборони -це по їхньому бажанні. Можете написати тут, або відправити на емейл. ( можу залишити адресу пошти тут ) <br/>Зауважую -1!) Атракціони це власність підприємців (я так розумію) тому, фінансування на них не розповсюджується. 2) доставка та відвезення сцени : сцена маленька, тому компактно пожна розібрати. Думаю великих затрат не було на доставку? (Для цього не потрібно 30 фур ) <br/>3) Гонорари музикантам і т.д : довгі роки я грав у народному ансамблі &quot;Байда&quot;, тому я знаю які гонорари отримують діти (не впевнений за викладачів) котрі беруть участь у концертах. Ця сума є орієнотовно 30-50 грн. Я не обманюю. Це гроші, які платить відділ освіти. <br/>Наскільки мені відомо на рахунок гонорарів артистів :<br/>Корінь Мандрагори - 2000 грн<br/>Вікторія Грицюк - 300 грн<br/>Шпилясті кобзарі - 13 000 грн (точно не знаю)<br/>Лазерне шоу - 10 000<br/><br/>Почувши такі цифри - не розумієш, звідки такі суми для деяких артистів? <br/>За місцевих артистів радий, що хоч такі гроші вони отримали. А от бандуристи зацікавили. Коли &quot; Тінь Сонця&quot; бере 15 здається :) А хто такі ці бандуристи? В нас он повна музична школа талантів. Є і ансамблі цікаві. Не думаю , що наші місцеві ансамблі виступили б гірше<br/><br/>4) За сцену я вже написав<br/>5) Харчування також цікава тема.<br/>6 ) Подарунки. Не &quot;катлєту гривень&quot; роздавали ж переможцям?<br/><br/>Чекаю на вашу відповідь. В міській раді я попрошу звіт письмово. І оприлюдні при необхідності в окремій статті газети.
22 Червня 2016, 16:56
Почувши такі цифри - не розумієш, звідки такі суми для деяких артистів? <br/>За місцевих артистів радий, що хоч такі гроші вони отримали. А от бандуристи зацікавили. Коли &quot; Тінь Сонця&quot; бере 15 здається :) А хто такі ці бандуристи? В нас он повна музична школа талантів. Є і ансамблі цікаві. Не думаю , що наші місцеві ансамблі виступили б гірше
22 Червня 2016, 16:58
А відповідь мера буде єдина - ненаю.... то долюк то бурий концерт робили, я ж Яйцеслав платіжки вони підписували і бурого течіка то не я то бідове ЖКГ купив - я їм казав но вони мене не послухали...... Чули ми це все вже не один раз, а граблі то ті самі.....
22 Червня 2016, 17:36
Також хотілося б детальний звіт, як від Міської ради, так і від Самооборони.
22 Червня 2016, 17:57
Припиніть тут роздмухувати вогнище роздору!!! УСІ ПРИПИНІТЬ!!! Для чого Вам цей звіт??? Повірте, ніхто нічого з державних грошей не вкрав - це НЕ РЕАЛЬНО!!! День міста однаково робився б так само як і кожного року, просто активісти мали благу мету - зібрати кошти на памятник. Що в цьому поганого? Свято робилося для усіх городян і гостей, для усіх, РОБИЛОСЯ СВЯТО!!! Ці речі різняться між собою. Це раз. Два - Самооборона, досить уже піаритись, а то: зробили, організували, відзвітували... Візьміть до уваги той момент, що краще зробити і не займатись самопохвалою, треба щоб люди Вас хвалили, мовчки робіть добрі справи. А то виходить що до вас ніхто нічого не організовував і не проводив і окрім вас ніхто нічого не робить. Робите - добре, але не так щоб зробили на гривню а розпіарили на десять. Долюк, чуєш??? Це добре що ви є і задаєте тонус, але в людей вже оскома від вашої такої часом тупої гіперактивності!!!
22 Червня 2016, 18:20
Самооборона, досить уже піаритись, а то: зробили, організували, відзвітували... Візьміть до уваги той момент, що краще зробити і не займатись самопохвалою, треба щоб люди Вас хвалили, мовчки робіть добрі справи. А то виходить що до вас ніхто нічого не організовував і не проводив і окрім вас ніхто нічого не робить. Робите - добре, але не так щоб зробили на гривню а розпіарили на десять. Долюк, чуєш??? Це добре що ви є і задаєте тонус, але в людей вже оскома від вашої такої часом тупої гіперактивності!!!
22 Червня 2016, 18:21
В людей вже оскома від вашої такої часом тупої гіперактивності!!!
22 Червня 2016, 18:22
Скоро будете втікати з Рожищ.
22 Червня 2016, 18:24
Активісти срані. В АТО один з другим, на чолі з &quot;ПАРАМАРОМ&quot; А я вже там був. І НЕ ТІЛЬКИ ТАМ.
22 Червня 2016, 20:59
Не знаю хто такий Долюк бо в Рожищі таких нема Ви щось путаєте . Скажіть якби співорганізаторами свята були б Ви наприклад &quot;спілка кусючих скорпіонів&quot; то звіт не потрібно робити. Хто Вам не дає бути активними хто не дає робити хоча б щось. Вони роблять і це добре!
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024