Вітер розгулявся: наслідки негоди в обласному центрі

18 Червня 2016, 21:40
1764

Вчора, 17 червня на Волині стихія розгулялася. В деяких районах та в обласному центрі - вітер та грозі, в Рожищі - сильний шквальний вітер та страшенна спека. Якщо Рожище та і район загалом, біда обійшла стороною, то в Луцьку, а  також в інших районах - негода наробила біди.

Вітер виривав дерева з коренями. У районі Київського майдану порив вітру підхопив і зніс частину даху будівлі, інфорсує Конкурент.

Як повідомляє Волинське агентство розслідувань, на Рівненській через стихію впав білборд.

Фотографії та відео наслідків лучани опублікували у соцмережах.

Для ліквідації наслідків негоди залучались чергові варти пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Волинській області, – повідомляє прес-служба рятувальників Волині.

Зокрема: відділення аварійно-рятувальної частини розкрижувало спеціальним інструментом повалені дерева в селі Сирники Луцького району та на перехресті вулиць Львівської – Даньшина. Їх колеги з частини спеціальної пожежної техніки у Луцьку здійснили очищення проїжджих частин від гілок повалених дерев на вулицях Ніла Хасевича, Залізняка, Гонгадзе, Островського та проспекті Волі.

Крім того, чергова варта Державної пожежно-рятувальної частини №8 очистила від поваленого дерева проїжджу частину на вулиці Ковельській у м.Камінь-Каширський, а рятувальники Ратнівської ДПРЧ-14 звільнили дорогу біля села Замшани від 2-х повалених дерев. Бійці ДСНС Державного пожежно-рятувального поста №21 смт Голоби розчистили від поваленого дерева дорогу поблизу с. Радошин Ковельського району.

Синоптики прогнозують на Волині шквальний вітер та грози з градом сьогодні та завтра. 













 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39