12 вересня: яке сьогодні свято, до кого йдемо святкувати

12 Вересня 2018, 08:55
Доброго ранку, читачі. 4815
Доброго ранку, читачі.

Доброго ранку, читачі. Сьогодні середа, 12 вересня.

Екватор тижня розпочинайте з гармонійного налаштування за чашечкою свіжозвареної кави і в жодному разі не дозволяйте миттєвим турботам відволікати вас від життєвої мети.

Нехай буде приємним оточення, справи успішними, ранок солодким і затишним, а настрій протягом дня виключно позитивним. Гарної вам середи!

День ангела святкують: Олександр, Гаврило (Гавриїл), Гнат (Ігнат, Ігнатій), Григорій, Данило (Даниїл), Денис, Іван, Корнилій, Леонід, Олексій (Олекса), Павло, Петро, Федір (Феодор), Христофор.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять святителів Олександра, Іоана i Павла Нового, патрiархiв Константинопольських.

Цей день в історії:

  • 490 до н. е. - Марафонська битва (під час греко-перської війни грецькі війська під командуванням Мільтіада здобули перемогу над перськими військами Дарія І).
  • 1898 — у Києві відкрито Київський політехнічний інститут.
  • 1958 — в компанії Texas Instruments створили першу мікросхему.
  • 1991 — у Києві демонтували монумент на честь Жовтневої революції на майдані Незалежності.
  • Погода: Сьогодні очікується +15..+25 °C, без опадів, слабкий вітер. Завтра: +17..+25 °C, без опадів, легкий вітер.

Народний прогноз погоди: Цього дня відзначається Перенесення мощів святого благовірного великого князя Олександра Невського в Олександро-Невську лавру в Санкт-Петербурзі. Наші предки помітили, що теплий вечір і зоряна ніч 12 вересня обіцяють хороший врожай наступного року, а теплий і сухий день вказують на пізню зиму.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024