Рожище: відбулися тренінги для вчителів англійської мови початкових класів

11 Вересня 2018, 15:15
4506

Рожищенські педагоги відвідали тренінги з англійської мови у рамках Концепції Нової української школи.

Перед початком навчального року педагогам початкових класів та вчителям іноземної мови були вручені сертифікати успішного проходження очних тренінгів з підготовки вчителів до навчання англійської мови у початковій школі та викладання у першому класі у новому контексті відповідно до Концепції «Нова українська школа».

Тренінгові заняття організовано та проведено працівниками Рожищенського  районного методичного кабінету. Особлива увага була приділена організаційним питанням щодо підготовки вчителів в перших класах в умовах Нової української школи.

Тренінговими заняттями було охоплено 42 педагоги початкових класів, два працівники Рожищенського реабілітаційного центру, вісім педагогів закладів загальної середньої освіти Копачівської ОТГ та 35 вчителів англійської мови, які будуть викладати у перших класах у 2018/2019 н.р.

На тренінгових заняттях педагоги аналізували Державний стандарт початкової освіти, його освітні галузі, мету, вимоги до очікуваних результатів навчання та компетентностей здобувачів освіти. Вони вчилися працювати з Базовим навчальним планом, який міститься у Держстандарті, складати на його основі Типовий  навчальний план, аналізувати навчальні програми для початкової школи та вивчення англійської мови.


У цей період опрацьовувались питання формування оцінювання, відстеження індивідуальних досягнень учнів контрольно-оцінювальної діяльності. Багато зусиль доклали методисти Рожищенського районного методичного кабінету Наталія Грищенко, Валентина Мохнюк  і тренери, які працювали з вчителями початкових класів, а саме:

  • вчитель Луцької спеціалізованої школи № 1 Волкова Ірина Ростиславівна;
  • тренер МОН України Никитюк Лариса  Мілетіївна;
  • тренер LEGO з м. Києва Пастовень Олена Миколаївна;

та вчителями англійської мови:

  • тренери Трофимчук Світлана Вікторівна та Романюк Євгенія Валеріївна, вчителі Комунального закладу «Гімназія № 18 Луцької міської ради».

2

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024