Рожищенські школярі отримали нагороди на зльоті трудових аграрних об'єднань Волині

11 Вересня 2018, 13:05
Зліт трудових аграрних об'єднань школярів 3372
Зліт трудових аграрних об'єднань школярів

Відбувся зліт трудових аграрних об'єднань школярів.

7 вересня 2018 р. на базі Колківського вищого професійного училища відбувся обласний зліт трудових аграрних об'єднань школярів «Турбота юних тобі, Україно!».

Участь у зльоті взяли 15 закладів загальної середньої та позашкільної освіти та 1 заклад професійно-технічної освіти (Колківське ВПУ).

У заході брала участь делегація Рожищенського району, до складу якої входили: Мирослава Бондя, методист Рожищенського РМК, Людмила Миджга, керівник трудового аграрного об’єднання, вчитель біології та хімії, Світлана Вавренчук, вчитель історії ЗОШ І-ІІІ ст. с. Доросині, Анна Жидик, Марта Михалюк, Богдан Жовнірук – члени трудового аграрного об’єднання «Колосок» ЗОШ І-ІІІ ст. с. Доросині.

Досить насиченою і різноманітною була програма зльоту. Михалюк Марта та Жовнірук Богдан презентували виставку «Щедрість рідної землі» (продукція, вирощена на пришкільних полях і навчально-дослідній ділянці).

Жидик Анна захищала науково-дослідницьку роботу у секції «Рослинництво» на тему: «Технологія вирощування чуфи». У рамках заходу відбулася дискусійна панель «Сучасні підходи до планування наукового дослідництва із сільськогосподарськими культурами» (ВОЕНЦ) і майстер-класи по оздобленню пряника та з оволодінням практичними навичками сучасної сільськогосподарської техніки (Колківське ВПУ).

У захисті науково-дослідницької роботи в секції «Рослинництво» Жидик Анна зайняла ІІ місце і нагороджена грамотою управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації за високий рівень знань у галузі біології, основ сільськогосподарського виробництва.

В  обласному зльоті «Турбота юних тобі, Україно!» трудове аграрне об’єднання «Колосок» ЗОШ І-ІІІ ст. с. Доросині зайняло ІІ місце і нагороджене грамотою управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації та цінним подарунком.  









 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром