Рожище: у дитячому садочку зробили капітальний ремонт харчоблоку

08 Вересня 2018, 14:15
Завгосп ДНЗ №3 Василь Аршулік 10128
Завгосп ДНЗ №3 Василь Аршулік

У ДНЗ №3 «Сонечко» міста Рожище зробили капітальний ремонт харчоблоку.

Завгосп Рожищенського ДНЗ №3, а за сумісництвом майстер на всі руки Василь Аршулік, розповідає, що за кошти міської ради в ДНЗ №3 зробили ремонт харчоблоку та облаштували роздягальню для кухарів. По всьому приміщенні кухні вложили нову плитку на підлогу та стіни, привели в порядок стелю. За словами чоловіка, тут треба було добре потрудитися, бо ремонту ця частина садочку вже давно не знала.

Електрику та воду в харчоблоці Василь Степанович зробив сам. Каже, що майстрам лише за роботу з паяння труб треба було б віддати 55 тис. грн. Тож засукавши рукави вправний завгосп взявся за роботу, яку виконав на відмінно. «Тож це не для чужих, а для наших діток!», - підкреслює він.

Працівники кухні лише жалкують, що не сфотографували харчоблок до та після ремонту. Кажуть, картина була б разюча. Але щиро радіють, що нині приходять на роботу у світле, гарне приміщення, де набагато комфортніше і веселіше працювати.

«Дякуючи міській раді, за ці три роки ми дуже підтягнулися. Особливо щодо енергозбереження. Раніше у нас було лише два пластикових вікна на садочок, тому скрізь гуляли протяги. Нині ж маємо всі пластикові вікна, поміняли багато дверей. Це, повірте, дуже заощаджує тепло в приміщенні», - мовить Василь Аршулік.

Йдемо на вулицю. Чого тут тільки немає: і дерев’яні машини, і кораблик, і бесідки. Усе пофарбовано у яскраві кольори, аж дух перехоплює. Але щоб так все гарно виглядало працівники ДНЗ докладають чимало зусиль. Особливо прикро, за словами Василя Степановича, коли після «відпочинку» нічних гуляк виявляють на майданчику гори сміття, поламані гірки, побитий шифер на бесідці, а то й виламані залізні прути на брамі.

1

1


2

1

3

1

2

1

2

1

1



2


1

1

1

До слова, згідно з «Програмою підтримки та збереження об’єктів і майна комунальної власності територіальної громади міста Рожище на 2018 рік», міським садочкам з бюджету міськради було передбачено 983,1 тис гривень на першочергові потреби. Ця програма була прийнята задля порятунку комунального майна, а саме дошкільних закладів міста.

За словами начальника відділу бухгалтерського обліку Ірини Попової, субвенції, яку виділяє районний бюджет, ніяк не вистачає на незахищені статті. Тому міською радою було прийнято рішення розробити програму, аби можна було виконати поточні чи капітальні ремонти в садочках міста.

Коментарі
09 Вересня 2018, 12:23
степанович ти красава
10 Вересня 2018, 15:08
Молодці! Хоч щось зробили для садочка. Це дійсно велика робота.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024