«Погода в домі» залежить від вас…

12 Червня 2016, 08:00
1929

Недільний день хочеться розпочати із хороших, добрих новин... 

Напевно, кожен, хто був присутнім на Фестивалі сімʼї, який в нашому місті організували євангельські християни баптисти, ще й досі бережуть у серці ту теплоту та любов, яку отримали на святі. А от днями відбулась ще одна зустріч сімейного клубу «Forever».

Поєднала учасників та запрошених особливо цікава та актуальна тема: «Сім'я, якою її створив Бог, якою її зробив гріх і як благодать відновлює сім'ю».

Під час обговорення важливої тематики були змодельовані різні ситуації, які виникають у стосунках між чоловіком та дружиною. Присутні не тільки мали можливість побачити, так би мовити, зі сторони сімейні проблеми, які, на жаль, виникають в подружньому житті, але разом знайти шляхи їх вирішення.


 

А ще учасники Family Club «Forever» мають для нас гарну новину та цікаву пропозицію. Але про це вони розкажуть самі…

 

Днями відбулась ще одна зустріч сімейного клубу «Forever». Дружня, приємна, сімейна атмосфера і особливо цікава та актуальна тема «Сім'я, якою її створив Бог, якою її зробив гріх і як благодать відновлює сім'ю».

Гріх, який увійшов в світ через Адама, дуже вплинув на людство, відносини між чоловіком і дружиною, між батьками і дітьми. Втратилась гармонія у відносинах, чистота, повага, довіра.  Змінився початковий задум моделі сім’ї.

Наше суспільство сьогодні хоче бути толерантним до будь-яких людей – сексуальнозалежних, алкозалежних, інтернет залежних, ігрозалежних людей. Суспільство намагається зробити із «хворих грішників» - «здорових грішників». Ми лікуємо людину від хвороби, але не лікуємо її залежність від гріха. Появився страх, сором, розгубленість, звинувачення, пізніше заздрість, обман, вбивство, зрада, злість, маніпуляція, насильство, гомосексуалізм, смерть. Сьогодні особливо жорстоко руйнується саме головне, святе що є в сім’ї, це визначена Богом близькість між чоловіком і жінкою. З’являються всякі збочення, «сексуальні модифікації».

Але не все втрачено! Адже можна відновити навіть критичні відносини, якщо людина щиро бажатиме цього.

Спікер зустрічі Олександр Юхимчук, разом зі своєю дружиною поділилися, як поставили табу на конкретні вислови, щоб уникати конфліктів і образ: «ти ніколи», «ти завжди», «ти не можеш», «я розлучусь з тобою» і ін.

«Існує мистецтво маленьких кроків. Якщо ми почнемо з Божою допомогою робити невеличкі кроки до змін, то буде набагато легше досягнути поставленої мети. Потрібно, в першу чергу, змінювати себе, свої погані звички, наприклад, критикувати, перебивати, бути невідповідальними і тому подібне. Навіть коли здається вже нічого не змінити у сімейних стосунках, Бог в силі відновити та змінити. Для Господа нема  неможливої жодної речі. Не зважаючи на складні обставини, які оточують у житті, пам’ятайте: є Той, хто може нас підтримати. БОЖА БЛАГОДАТЬ МОЖЕ ВІДНОВИТИ ВСЕ», - резюмував Олександр Юхимчук.

Наступна зустріч відбудеться на природі 2 липня 2016 року (субота). Тому запрошуємо усі бажаючі сім’ї, разом з дітьми на активний відпочинок. Попередня реєстрація за телефоном 0931401093.

Family Club "Forever" м. Рожище


 

Коментарі
12 Червня 2016, 12:54
Уважаемая редакция! Почему-то я не вижу на Вашем сайте публикации о том, чьи дети поехали отдыхать на моря-океаны за государственные деньги и за деньги главы облсовета. Такая публикация будет? Спасибо за внимание.
12 Червня 2016, 13:00
Шановний читачу! Щиро дякуємо, що Ви з нами! Інформацію, як і обіцяли ми подамо так, як зможемо! Оскільки відповідь на дане питання в усній формі нам не надали, то ми надіслали запит у відповідну структуру. На жаль, відповіді ще не отримали! Надіємося, що нас не проігнорують.
12 Червня 2016, 13:27
Очень плохо то, что Вы "ставите" материал сырым, нужно готовить комплексно с учетом развития возможных ситуаций в дискуссиях и быть готовыми дать оперативно ответ на интересующие читателя вопросы. Готовится надо серьезно, как говорят в быту - по взрослому.
12 Червня 2016, 13:29
Ми врахуємо Ваше зауваження! Щиро дякуємо.
12 Червня 2016, 13:30
Стаття про одне а коменти про інше, Алексей дивися що коментуєш
12 Червня 2016, 13:31
по цакапськи нам тут писати не треба
12 Червня 2016, 13:47
Будь ласка, будьте ввічливими один з одним!!! Дякуємо!
12 Червня 2016, 14:17
Уважаемые знатоки сложных чисел! Я просто выразил свое пожелание относительно некоторых публикаций, которые имели место быть в прошлом времени на этом сайте, а что касается "мови", то спешу Вас уверить в том, что патриотизм измеряется несколько иными составляющими нежели ненависть. Бо як заповідав великий Кобзар: "Учітеся, брати мої! Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, свого не цурайтесь..."
12 Червня 2016, 19:42
Вас цікавить, хто поїхав на море? Треба було прийти і подивитися на вокзал, а ще можете за кілька днів вийти зустрічати. А щодо публікації дитячих імен: я проти того, щоб інформацію, щодо місця перебування особито моїх дітей оприлюднювали в угоду всім кому це стрілить в голову. І мене не цікавить, що хтось там що собі придумав і які намалював права в своїй уяві!!!!!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024