До захисників - з піснею!

11 Червня 2016, 19:00
3127

Рожищенський гурт «Мальви» у складі Людмили Семери, Лілії Мартинюк, Оксани Пашковської, Оксани Кучинської, Катерини Соловйової, Олександра Іщука, Василя Стецюка та Дмитра Савчука побував в гостях у військовослужбовців.


 

Спочатку артисти завітали до бійців АТО, які оздоровлюються у Луцькому військовому шпиталі, а згодом відправилися до асів авіації на військовий аеродром. Нині там перебуває одна з бригад тактичної авіації. Недавно вони були на Сході, а сьогодні відпрацьовують навички у Волинських просторах, зокрема і над містом Рожище. 


1

 

Ініціаторами стали активісти «Мистецького форпосту», а фінансово підтримав хорошу справу благодійний фонд «Фонд Володимира Вдовенка – людина – мірило всіх речей».

- Приємно виступати перед нашими захисниками, - розповідає учасниця гурту «Мальви» Людмила Семера. – Щоправда, у шпиталі було боляче дивитися у вічі пораненим солдатам, бо там відчувався біль та горе, яке довелося бачити людям у пеклі військового протистояння. Зовсім іншою була аудиторія на летовищі. Пілоти, яким теж прийшлося несолодко на Сході, історії яких не просто вражали, а змушували плакати, були веселішими. Всі солдати щиро дякували нам за пісні, а ми і небо ладні прихити, аби віддячити мужнім чоловікам за хоробрі серця.


 

Як зауважив керівник «Мистецького форпосту» Віталій Шевченко, це лише початок. В планах новоствореної команди, ще багато виїздів. Бо кожен має зробити свій вклад у благе діло: військові там, де точиться війна, а волонтери, артисти, художники та інші люди мають щодня зцілювати солдатські серця піснею та добрими справами. 

1
1

 

- Важко спілкуватися із солдатами, - зауважує Віталій Шевченко. – Адже, розумієш, що вони пережили не найкращі часи. Проте, коли привозиш їм подарунки, наприклад, магнітики у вигляді державного прапора України, зроблені руками дітей, відразу бачиш, як суворі чоловічі обличчя стають світлими. Значить йдемо у правильному напрямку. Тому плануємо й надалі радувати військових.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024