Як в Рудні День села святкували

01 Вересня 2018, 09:30
4933

В останні дні літа руднянці відсвяткували День села.

У залі БК зібралось чимало гостей. З вітальним словом виступила голова сільської ради Світлана Якимлюк, побажавши усім доброго здоров’я, добробуту та мирного неба. Особливою увагою та подарунками вона вшанувала ряд жителів у різних номінаціях.

Концертна програма дивувала не тільки виступами місцевих талантів, а й привітаннями запрошених артистів. Зокрема глядачів радували жіночо-вокальний ансамбль «Рудняночка», гурток художнього слова та дитячо-вокальний  ансамбль «Світанок» БК с. Рудня.

Чудово прозвучало соло на скрипці у виконанні Анастасії Козачук. Гучними оплесками зал зустрічав виступи «Сокільських веселух», соло на флейті Ірини Назарчук, солістку БК «Просвіта» м. Рожище Надію Козій та вокальний дует Людмили Семери та Лілії Мартинюк.

Від імені усіх присутніх на святі, ведуча висловила вдячність спонсорам та благодійникам: Михайлу Белею, Тетяні Василевській, Михайлу Баліцькому та сільській раді.

По закінченню свята можна було ознайомитись з виставкою вишиваних робіт уродженки с. Рудня Віри Пукалюк, роботами учасників творчого об’єднання «Любисток» та клубу за інтересами «Джерельце».

Продовжилась забава розважальною програмою для дітей та дорослих. А фінальних акордом свята була запальна дискотека під відкритим небом.

Олена Зінюк

1


1


1




1



1

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024