«Чорний тюльпан» привіз нашого земляка Анатолія Онищука на малу Батьківщину

05 Червня 2016, 13:00
3149

Вчора ввечері померлого демобілізованого військовослужбовця Анатолія Онищука привезли волонтери «Чорного тюльпану». Про це повідомив Район.Рожище депутат Рожищенської районної ради Володимир Паламар.

- З місією «Чорний Тюльпан» через його волонтера та депутата Луцької міської ради, Миколу Собуцького сконтактував наш Руслан Хомич, - повідомляє Володимир Паламар. – Домовилися, що член гуманітарної місії, який в той час знаходився на Сході, Дмитро Ільченко, привезе тіло Анатолія Онищука на Волинь. Тож, вчора близько 21 год вечора, я разом із Олександром Дулюком та Русланом Хомичем в одній машині, а військовий комісар Рожищенського районного військкомату Олег Алєксєєв, разом із матір’ю та дружиною померлого, фельдшером та сільським головою - в іншій, зустріли їх на Цуманському перехресті. Спочатку померлого відвезли в Гірку Полонку, де він жив із дружиною та дитиною. Там відправили панахиду. А вже звідти, близько першої години ночі, повезли в рідне село Городині. Селяни зустрічали Анатолія Онищука зі свічками в руках.

Сьогодні померлого земляка ховатимуть в рідному селі Городині. Прощання відбудеться о 14 год. Прийдіть та проведіть в останню путь захисника України. 

На сторінці Самооборони в Facebook можна ознайомитися із звітом про використані кошти на перевезення загиблого.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024