Як пройшов фінал Кубка Рожищенського району з футболу

26 Серпня 2018, 15:30
5652

Вже традиційно, в День Незалежності на стадіоні міста Рожище, збирається футбольна спільнота району, щоб стати очевидцями захопливого дійства під назвою «Фінал Кубка Рожищенського району».

Як і минулих років сотні вболівальників спостерігали події цікавого протистояння кращих команд району – в цей раз Рудні та Копачівки. Саме ці команди пройшли успішно попередні етапи, щоб вирішити найсильнішого в районі.

До слова, в іншому турнірі – Чемпіонаті району лідирують Копачівка і Рудня. Гра не розчарувала любителів «короля спорту», адже проходила під знаком постійної зміни володіння ініціативи. «Торпедо», як і очікувалось від фаворита, накочували свої атаки на ворота суперників, але раз за разом «тринькали» гольові моменти.

На 25 хв. матчу арбітр призначив штрафний на користь Копачівки й «торпедівці» нарешті реалізували стандарт – потужний удар Володимира Сироватки, «підправив» рикошетом захисник руднянців. Але замість того, щоб «дожати» опонента, Копачівка притиснулась до своїх воріт і заключні 10 хв тайму пройшли за повної переваги КСПТ.

У перерві, напевно, тренери «Торпедо» достукались до своїх гравців і початок 2-го тайму знову констатував перевагу команди ОТГ, яка невдовзі підтвердилась голом у виконанні Андрія Клімішина. Рудня не знітилась і зайвий раз довела реноме фінального матчу турніру, забивши гол з рикошетом, аналогічний пропущеному в свої ворота.

Та на більше футболістів КСПТ не вистачило. Атак було багато, але вони мали більше хаотичний характер. Тому й закономірно фінальний свисток зафіксував перемогу команди Копачівки 2:1 Кубок району вчетверте за крайні 5 років знову у ФК «Торпедо».

Учасників гри привітали зі святом і вручили призи голова Рожищенської РДА Інна Гайворонська, начальник районного відділу освіти Ігор Кузава, член виконкому Федерації футболу району Сергій Приходько.

А вже в неділю в районі стартують ігри чергового туру Чемпіонату району. У Переспі господарі приймуть команду Духча, а до Кременця завітає ФК Жидичин. Вкотре за сезон зіграють в Копачівці «Торпедо» і Сокіл. Своєрідне дербі відбудеться на стадіоні Рудні, де місцеве КСПТ прийме тополян.








4


 

Коментарі
26 Серпня 2018, 20:45
По - перше «хватило» немає такого слова. І чого не написали, що Рудня забила гол, який не зарахували, що пенальті не дали в першому таймі і що за допомогою суддівських рішень знову ж таки Копачівка 4 рік поспіль «виграла» кубок.
26 Серпня 2018, 23:11
Не знаю хто писав цю статтю...Но явно людина у футболі повний нуль!<br/>І вболіває за Копачівку.
27 Серпня 2018, 13:18
Пінальті не було ігрок кстп промазав по мячу і сам впав рефері був рядом другий тайм ігрок кстп підігрує собі рукою рефері свистить він після порушення забиває гол його відмінили
27 Серпня 2018, 13:21
Заслужена перемога фк торпедо з Копачівки .
27 Серпня 2018, 14:41
Копачівка куплена.Це нечесна гра .
27 Серпня 2018, 17:20
Люди шо ви хочте це все було зрозуміло ще до матчу!<br/>Як суддя вилазив з Аптєкаря машини!<br/>А ми ж за чесний футбол!<br/>Навіть на аматорському рівні і то все купляється!<br/>Бо ж Аптєкарю кубок треба)<br/>Як так 4 рокі підряд вигравав а тут бац і КСПТ(Рудня) наказала б)
27 Серпня 2018, 18:20
Футболістам копачівки соромно повинно бути що нечесно виграли.
27 Серпня 2018, 20:48
Аптєкарь все рішає він за 15 хвилин до матчу може лєвого гравця дозаявити якій ніколи і не грав в Копачівці!
27 Серпня 2018, 22:54
Хтось хоче сказати що ФК КСТП грають всі зі с.Рудні а за ФК Торпедо легіонери . Поразки у чемпіонаті району від ФК Торпедо ніяких сумнівів у перемозі КУБКА РАЙОНУ.Ми усіх футболістів знаєм хто за кого грає.ФК КСТП Молодці і вміють себе вести по людськи не так як деяки уболівальники якщо їх так можна назвати.ФК КСТП бажаю перемог у чемпіонаті району.
27 Серпня 2018, 23:00
Скоро гравці з обох команд будуть грати разом на область за ФК РОЖИЩЕ бажаєм їм перемог!!!
28 Серпня 2018, 02:47
Ахаха)<br/>Ну КСПТ хоть Луцкіх непривозить і не кажуть шо він просто на заробітках був і приїхав!
28 Серпня 2018, 03:09
В кожній команді на сезон заявлено 30 людей, кожен з них який може бути чи ні на якусь конкретну гру, а не дозаявлені за 15хв. За Рудню з Рудні грає один Майструк, якого навіть не було на грі, в грала команда райцентру, де проживає понад 10тис населення. Сільські команди, в тому числі Копачівка, не можуть назбирати повний склад зі свого села, бо молоді на селі небагато , яка на заробітках або просто не грає в футбол. Тому й команди зараз на район комплектуються людьми з різних сіл, в тому числі так званими легіонерами, тобто не жителями району, яких може бути аж 5 по Регламенту. ФК Торпедо взагалі виступає на область по клубний системі,тобто &quot;один гравець---одна команда&quot;. Ці норми прописані федераціями Волині і Украіни, а тому не знаючи , краще не писати якусь інтрижку, Анті
28 Серпня 2018, 10:41
Вболівальники народ простий, вони все бачать...а ті люди які вручають кубки і медалі бувають на футболі 1 раз на рік, і їм зовсім не цікаво чому після матчу лунає ГАНЬБА.
28 Серпня 2018, 13:58
Та скоро в Копачівку вашє небудуть приїжати грати!!!<br/>Просто раді принципа )<br/>Як зробила команда Сокіл!
28 Серпня 2018, 19:51
А ФК Торпедо буде їздити івигравати Сокіл не приїхав нам плюс три бали їм ноль. Хто виграв сам подумай!!!
28 Серпня 2018, 22:47
Який підкуп суддів??? На район - та не смішіть!!!! Суддя виходив з машини Аптєкаря, ну тепер після такого фіналу точно зі своєї буде виходити )))
28 Серпня 2018, 22:48
Який підкуп суддів??? На район - та не смішіть!!!! Суддя виходив з машини Аптєкаря, ну тепер після такого фіналу точно зі своєї буде виходити )))
29 Серпня 2018, 05:32
Просто треба бути за чесний футбол!<br/>Найти чесних людей (але в наш час це тяжко) які вміють судити,знають футбольні правили,чомусь їх ще підвчити і бути незалежними від судівства та грати в своє задоволення!<br/>Так я незаперечую,що будуть спорні моменти але просто коли навіть на аматорському рівні все вирішують гроші то це вже не футбол!<br/>Я буваю на багатьох матчах району і дивуюсь з того,що команди ставлять своїх бокових арбітрів + це не просто вболівальники команд,а гравці!<br/>Тому неодноразово був свідком епізодів коли команда виграє 1-0 і йде атака в стороному команди яка виграє то боковий суддя тобто гравець тієї команди піднімає флажок і кричить,щот був офсайд,а про нього там навіть мови неможе бути гравці нестояли в лінії гравець другої команди забігав з захисником а він піднімає!<br/>От і в цьому теж є деякі так скажимо підвохи тому що центральний суддя теж спирається на рішення бокового)<br/>На матчі Кубку Району теж був присутній і бачив момент &quot;попадання в руку&quot;!<br/>Руки небуло гол мав бути зарахований бо гравець КСПТ зіграв в мяч плечем!<br/>Боковий суддя був в 20 метрах від цього всього і флажок непідняв)<br/>А центральний вже просто я так зрозумів сперся на ту задачу яка була поставлена йому ще напередодні матчу!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39