У Рожищі представили «Неоформат»

26 Серпня 2018, 10:15
4293

У Рожищі на День Незалежності України діяв молодіжний простір «Неоформат».

Традиційно, на День Незалежності паралельно з головною сценою на площі, біля РД «Просвіта» діяла альтернативна локація для молоді – молодіжний простір «Неоформат», організований командою Рожищенського районного центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді.

В рамках дійства відбулося представлення організацій, які крім іншого, передбачають роботу з молоддю. Зокрема, про свою діяльність розповіли представники поліції, рятувальної служби, міської ради, районної бібліотеки, районної філії центру зайнятості, організацій «Варта громади», ГО «Цитрус», «Мистецький форпост», Бюро безоплатної правової допомоги, а також представники учнівського самоврядування рожищенських шкіл. Кожен з виступаючих наголосив на основних аспектах своєї діяльності та запросив до активної співпраці.

Впродовж вечора діяла виставка робіт молодих місцевих художників. Свої твори для виставки надали Анна Лукасевич, Оксана Ковтонюк, Ірина Гаврилюк, Оксана Шатунова, Віталій Шевченко та Анастасія Солонінко.

Крім того, було багато охочих спробувати себе у інтерактивній роботі психологічної майстерні, де також відбувалося психологічне консультування від практичного психолога  Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Анастасії Александрової.

Розважальну частину вечора розпочали акустичні виступи місцевих виконавців Антона Новосада, Віталія Герасимяка, Анатолія Райхерта та Сергія Янішевського. Вони зіграли власні інтерпретації відомих творів та свої композиції. Усі бажаючі слухаючи музику мали нагоду також посмакувати кавою.

Завершував молодіжний простір «Неоформат» кінопоказ під відкритим небом. Цьогоріч демонструвалася українська наївна комедія режисера Івана Кравчишина «Політ золотої мушки».















 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024