Нових першокласників зустріли у Копачівці

24 Серпня 2018, 11:00
2996

В Копачівці почали знайомитись з майбутніми першокласниками, які спробують на собі новинки програми нової української школи.

Найменші школярі під керівництвом своєї класної мами Світлани Левчук вперше крокують шкільними коридорами, які радо їх приймають. Завітали вони і до бібліотеки, а також познайомились з директором школи.

Перша зустріч у бібліотеці з першокласниками нової української школи виявилась дуже цікавою. Класовод Світлана Левчук та бібліотекар Валентина Герасимяк розповіли дітям про символи нашої держави, а директор школи Іван Космін привітав першокласників з прийдешніми святами – Днем Державного Прапора та Днем Незалежності.

Іван Йосипович прочитав чудовий вірш Валентини Зорік «Українонька моя». З розмальованих у національні кольори аркушів діти складали прапор нашої країни, розповідали про те, як вони люблять свій край.

Наприкінці зустрічі Валентина Вікторівна подарувала гостям сувеніри, виготовлені Вікторією Сендецькою та Ангеліною Остапюк. А вже зовсім скоро найменших школярів прийме до себе й уся шкільна родина.












 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром