Діти рожищенських бійців АТО побували на святі з нагоди Дня захисту дітей

02 Червня 2016, 18:05
2565

Учора, 1 червня, з нагоди Дня захисту дітей волонтерський проект «Меценати для солдата» організував чудовий захід для дітей військовослужбовців під назвою «Діти наших героїв».

- Запрошеними до обласного центру були й наші рожищенські бійці з дітками, - розповідає волонтерка Рожищенської Самооборони Анастасія Стасюк. - Словом на святі побували Вікторія Журавська, Іван Була, Віталій Журавський, Дарина Шевчук, Тарас Мисник, Христина, Станіслав та Денис Никитюки, Анастасія та Денис Іщуки, Артем та Назарій Ходзінський, Маргарита та Мирослава Метешко, Марія та Олександр Романюки, Андрій Мусій, Надія Радчук, Ілля Краснопер, Софія Дрильчук, Андрій Свистак, Марʼяна Васюра, Вікторія та Микола Глинюки, Микола та Вероніка Катеринюки, Богдан Косанюк, Олексій та Анна Панько, Богдан Денисюк, Олексій Демчук, Богдан, Максим та Дарина Шепітько, Анна Матвійчук, Олена та Вадим Ткачуки, Вероніка Матвійчук, Михайло Сумарук, Анна Марчук, Нікіта Бикарук та Надія Дунай. На жаль, не всі змогли приїхати, можливо, погода завадила. Але шкода, що завчасно не попередили, адже на місце цих дванадцяти діток могли поїхати інші.

1
 


Дійство було просто фантастичним! Перед початком святкування, на площі Драмтеатру відбувся неймовірний флешмоб «Подяка за мир і цілісність України». ВІДЕО ФЛЕШМОБУ

В руках учасників прапори усіх 100 країн світу, що підтримали нашу країну попри шалений тиск Росії. У найменших діток прапорці України, а наші захисники у військовій формі, яким довелось захищати суверенітет Батьківщини – тримали великий жовто-блакитний стяг розміром 8Х4м. Обрамлювали це яскраве коло танцюристи ансамблю «Волиняночка» Луцького Палацу культури. Кожен із учасників флешмобу вигукували «Дякуємо!», яке будо адресовано 100 країнам світу за підтримку миру і територіальної цілісності України та «Слава Україні» – усім захисникам, котрі беруть до рук зброю та захищають наш мир на Сході, а також волонтерам, меценатам та усім небайдужим патріотам, хто сприяє і солідаризується з нашою перемогою.


Спочатку вистава, а згодом забавлянки, конкурси та ігри. І довго-довго навколо лунав щирий дитячий сміх. 

1

А після розваг, всі ласували смачним 30-ти кілограмовим тортом.
Та й це ще не все! Бо окрім задоволення, кожна дитина отримала подарунки, що відповідали її статі і віку.

1


Так і повинно бути, адже діти наших героїв заслуговують уваги!

Меценати, спонсори, волонтери, ваша ініціатива і ваша праця - НЕОЦІНЕННІ!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39