Якість і надійність: рожищанам пропонують французькі натяжні стелі

15 Серпня 2018, 13:35
6242

Рожищанам пропонують французькі натяжні стелі.

Форми натяжних стель

Площина рівна є класичним варіантом всіх форм у натяжних стель. Але і з таким звичайним варіантом дизайнери та архітектори здатні придумати щось дуже цікаве, тільки змінивши трохи кут площини.

Під будь-якими кутами нахилу абсолютно рівну поверхню створить натяжна стеля, від очей вона  сховає тріщини, нерівності і біля плити рівні не змінюються.

Дизайн натяжної стелі в Рожище - це тільки Ваша власна уява. У приміщеннях з різною конфігурацією, в приміщеннях з трубами, кутами, колонами можна встановлювати рівно. Колір і фактура це тільки Ваш вибір.

Форми натяжних стель

Стеля з декількома рівнями за своєю конструкцією дуже складна, але різноманітна і красива. Вона здатна з одного рівня переходити на інший. Скільки завгодно технічно можна встановити рівнів, але не переборщіть. Питання дизайну - основоположний, так як завдяки поєднанню різних фактур і кольорів створюється ту стелю, який вам хочеться.

Для будь-яких дизайнерів цей варіант ідеальний, так як завдяки йому візуально можна приміщення розділити на незалежні зони, підкреслити декор, який використовується в приміщенні (повторивши їх колір або форму).

Конус

Особливо вишуканий декор - це стеля натяжна, форма у якої - спадаючий конус. Найчастіше це використовують для створення плавного переходу, або щоб оформити світло в приміщенні. Конус використовують також як самостійний об'єкт. На Ваш розсуд варіюватися можуть колір, фактура, висота і діаметр.

Дуже цікаво буде виглядати контраст кольору основної стелі і конуса. Також нижню частину у конуса, все залежить від рішення дизайнера, можна виконати у вигляді квадрата, прямокутника, краплі, кола, овал. Робити комбінації можна з різними видами конусів.

Дюна

Дюна схожа на дзвін. Вона виглядає оригінально, у неї об'ємна тривимірна форма, яка схожа на дюни або пагорби. Тут у світильників завдання не тільки висвітлювати, а й бути як елемент дизайну. Глибину і діаметр конструкції можна міняти на ваш розсуд.

Хвиля

Ці натяжні стелі в Нововолинську схожі на плавні вигини, що нагадують хвилі. Таку хвилю дуже складно зробити, але виглядає вона ефектно. Форма у хвиль може бути різною, загасаючої, рівномірної, що змінює у гребенів висоту. Кількість хвиль може бути скільки завгодно.

Арка

Плавний перехід зі стіни в стелю. Арки частіше застосовують, щоб змінити прямокутну, стандартну форму приміщення, або створити куполоподібні склепіння під стелею. Арки встановлюють і з одного, і з кількох сторін кімнати.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024