Кожен з нас повинен пронести через життя свій хрест, - Анастасія Лук'янчук про Україну і її героїв

27 Травня 2016, 10:15
1555

На сторінках видання «Район.Рожище» публікуємо кращі послання, що надійшли на конкурс «Лист на небо». Загалом, більше двох десятків конвертів вже принесли школярі навчально-виховного комплексу №4. Ідея конкурсу полягає в тому, щоб плекати в дітей та молоді історичну пам'ять, виховувати патріотизм. Корисний конкурс і для дорослих. Адже у листах діти пишуть про те, яким вони хочуть бачити майбутнє України.

Четвертий лист - від дев'ятикласниці з Рожища Анастасії Лук'янчук

Небесній сотні

Той, хто не любить своєї країни,

не може любити нічого.

Джорж Байрон

Лидина, що прийшла у цей світ, має виконати завдання дане Богом. Кожен з нас повинен пронести через життя свій хрест. Один стане великим вченим, інший буде допомагати бідним людям, хтось буде зразковою матусею чи татусем. Вони будуть жити буденним життям, вирішувати свої проблеми, радіти успіхам чи терпітимуть невдачі. Та коли ніщо не віщуватиме біди, розпочнеться війна. Хто тоді піде боронити народ і Батьківщину? Так трапилось в Україні. І невелика кількість людей вийшла стояти за честь країни. Ці люди не побоялись загинути за волю, за справедливість, за незележність. Хтось готував план наступу чи оборони, хтось зброю, а інші стояли в запеклому бою.

Перші дні оборони були дуже складними для вас (герої «Небесної сотні»). Ніхто краще вас не знає, як було складно протистояти запеклим ворогам. Ви покинули свої проблеми, сім'ї, друзів та пішли боронити честь країни. Ви знали, що кожна мить може стати останньою. Ви першими покинули поле бою не через буденні обставини, а за бажанням Бога. Можливо, так повинно було бути. Ви герої, що першими пішли з життя і зараз оберігаєте нас, як ангели-охоронці.

Ми щиро дякуємо вам за таку пожертву, бо немає в людини нічого дорожчого, як життя. Ви залишитеся в наших серцях назавжди, бо герої ніколи не вмирають!

Коментарі
28 Травня 2016, 00:31
Дуже гарні листи
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром