Компенсація за зекономлені субсидії: термін подачі заяв до 1 вересня

11 Серпня 2018, 12:00
5190

Управління соцзахисту наголошує, що подання заяв на отримання у грошовій формі частини суми невикористаної субсидії завершується 31 серпня.

Нагадаємо, що відповідно до внесених змін у частині призначення субсидій, передбачено монетизацію частини зекономлених житлових субсидій. 

Управління соціального захисту Рожищенської РДА з 1 липня і до 1 вересня приймають від жителів Рожищенського району заяви на повернення зекономлених коштів. Такі заяви жителі району та міста Рожище – до управління соцзахисту, - йдеться у повідомленні на сторінці Управління соціального захисту населення Рожищенської РДА в соціальній мережі Facebook.

Заяви подаються від імені заявника субсидій. Заявникам потрібно зі собою мати паспорт громадянина України, номер банківського рахунку/чи вказати поштове відділення зв'язку на які будуть переведені кошти, а також подати заяву.

Зауважимо, що частина невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газопостачання перераховується на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачується через відділення поштового зв’язку ПАТ «Укрпошта» на підставі списків таких осіб, які одержали від підприємства – виконавцями послуг з газопостачання в паперовому та електронному вигляді структурному підрозділу з питань соціального захисту населення.

Перерахування частини невикористаної субсидії на особовий рахунок одержувача субсидії здійснюється структурним підрозділом з питань соціального захисту населення на підставі особистої заяви одержувача, поданої до 1 вересня поточного року.

Відкриття рахунку в банку, як і вибір самої уповноваженої банківської установи, через які проводяться виплати соціальних допомог та пенсій, здійснюється субсидіантом самостійно. На момент подачі заяви рахунок в банку повинен бути уже відкритим.

Також, управління соціального захисту населення наголошує, що подання заяв на отримання у грошовій формі частини суми невикористаної субсидії завершується 31 серпня 2018 року. 

З 1 вересня 2018 року заяви прийматися не будуть.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024