Замість тисячі слів: не літературні написи у місцях відпочинку

25 Травня 2016, 15:54
2034

Лише кілька місців тому з ініціативи активістів Самооборони, благодійників та працівників "Дільниці благоустрою" встановити нові лавки біля Обеліску Слави, як недобросовісні відпочивальники вже встигли запаскудити їх «словесними шедеврами», повідомляється на сторінці Рожищенської міської ради у мережі фкйсбук. Місця для культурного відпочинку майорять освідченнями у коханні в кращому випадку,  в гіршому – нецензурщиною та образами. Складається враження, що отакі «проби пера» лише спосіб звести рахунки з ворогами.

Подібна ситуація була і з урнами для сміття. Чимало містян нарікали на їх відсутність. Втім, урни в парку з'явилися, а сміття, подекуди, "пролітає" мимо.

Напрошується питання, а хто має за цим всім стежити? Невже за псування комунального майна не передбачена відповідальність? 

Чи то брак знань у молодого покоління правил культурної поведінки в громадських місцях, чи просто байдуже ставлення до комунального майна. Втім зрозуміло одне: з таким світоглядом нас у Європу точно не приймуть. А насправді левову частку того що маємо - ми заслуговуємо. Доки не звикнемо до порядку, доти житимемо серед собі подібних.

1






 

Коментарі
25 Травня 2016, 19:31
І саме цікаво, що ніхто не приїхав здалека, щоб нагадити на лавках і не тільки. Це зробили наші місцеві діти. При чому є й такі, які вдень добре вчаться у школі, відвідують гуртки, а ввечері таким чином самостверджуються. І ти їм хоч кілка на голові теши...
25 Травня 2016, 21:57
&quot;Мати юної рожищанки&quot; - бур’ян видно тілки на чужому городі... Мені здається якщо Ви і за своїми дітьми трошки поспостерігаєте, вони творять теж саме.... Я нівякому разі не спонукаю стежити за дитиною, але все ж не потрібно тут розказувати що хтось там... десь там... щось там... В теперішній час одні таке роблять через свою тупість, а інші тому що &quot;тупі&quot; будуть обзивати їх &quot;якимись не такими&quot;. Можливо такі написи і не тільки це заслуга не школи в основному, а в першу чергу виховання вдома??? <br/>p.s. і ще, оцінка в школі це річ суб’єктивна, яку одна людина поставила іншій, яка на думку першої повинна показати рівень знання другої... ну або так треба бо програма вимагає). І вона аж ніяк не визначає наскільки особа є людиною...
27 Травня 2016, 15:10
Взагалі-то я це і мала на увазі. Я не виправдовую саме своєї<br/>дитини, бо не можу стверджувати розмальовує вона вечорами лавки чи ні. Я про те, що діти-підлітки, не залежно від того як навчаються, з яких вони сімей, як їх виховують вдома, в компанії однолітків ведуть себе практично однаково. АЛЕ ЦЕ НАШІ ДІТИ...
28 Травня 2016, 13:08
А я знаю хто це зробив... Тимбільше написано &quot;Цьовка&quot;. Ангеліна Цьовка (Осташевська), разом із своєю компанією завжди гуляють там і обов'язкого щось роблять неприємне. В компанії є старші хлопці(курці), буйні дівчата(курці, нецензурв).
30 Травня 2016, 13:56
А я думаю, що це зробили діти Анонімно....
04 Червня 2016, 23:12
Діти не розумію та не цінують!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024