Рожищан агітували на військову службу за контрактом

10 Серпня 2018, 14:00
Рожищан агітували на військову службу за контрактом 2308
Рожищан агітували на військову службу за контрактом

Військовослужбовці розповіли про перевагу служби за контрактом.

9 серпня в приміщенні Рожищенської районної філії Волинського обласного центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій на військову службу за контрактом рядового, сержантського та старшинського складу у Державній прикордонній службі України.

Представляла службу старший офіцер відділення з добору у Волинській області Луцького прикордонного загону капітан Ірина Вишневська. В заході взяли участь 14 пошукачів роботи.

Розпочала захід Оксана Гурова заступник начальника відділу надання соціальних послуг Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості, яка коротко ознайомила присутніх з основними завданнями та роботою служби зайнятості стосовно допомоги у працевлаштуванні безробітних громадян та укомплектування військових частин кваліфікованими військовими.

Присутніх ознайомлено з вимогами до кандидатів, які претендують на службу за контрактом: вік (18-45 років), позитивне проходження професійно-психологічного відбору (психологічне тестування), позитивне проходження військово-лікарської комісії, бажання та готовність проходження військової служби за контрактом в прикордонних районах, наявність позитивних характеристик з попередніх місць проходження служби (роботи), добрий рівень фізичного розвитку, відсутність алкоголічної та наркологічної залежності.

Окрім вимог до кандидата, Ірина Вишневська акцентувала і на значних перевагах служби в прикордонниках. Це і гідне грошове забезпечення, оплачувана відпустка (із збереженням грошового забезпечення), можливість безкоштовно отримати вищу освіту, наявність механізму виплати грошової компенсації за найм житла, безкоштовне забезпечення військовим обмундируванням, безкоштовне харчування на службі, гарантовані соціальні пільги.

Захід пройшов у формі дискусії, під час якої Ірина Федорівна досить доступно та аргументовано дала відповіді на поставлені запитання і закликала присутніх підписати контракт з Державною прикордонною службою України, стати гордістю своєї родини та обличчям держави.

Учасники ярмарку залишили зал в роздумах про подальші кроки їхнього працевлаштування та з інформацією про можливість звернення для оформлення контракту.

Ярослав Гулавський, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024