Допоможемо землякам вийти на широкий екран

24 Травня 2016, 13:10
2739

Не так давно ми писали про гурт «Аколада», керівником якого є наша землячка Вікторія Гурська. Ця молодь не стоїть осторонь проблем в державі, часто влаштовують благодійні концерти на підтримку української армії. Вікторія Гурська організовувала в нашому місті благодійний концерт, аби допомогти батькам маленького Арсенчика Васєчко з Рудні, назбирати кошти на вкрай необхідну операцію.

Саме цей гурт, підкорив серця вимогливих суддів на 16 Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі мистецтв «Сурми звитяги» у Львові та здобув ІІ почесне місце. А нині вони потребують нашої з вами допомоги!

Почувши, яким талантом обдарував Бог учасниць гурту «Аколада» ведучий новоствореної програми «Отчина», яка має вийти в світ у вересні цього року на Першому національному, Сергій Котовський, запросив дівчат до участі в зйомках. За умовами відбору потрібно записати дві пісні в новому аранжуванні, дотримуючись сучасних музичних тенденцій. Фонограми плюсові.  Ще й нові, сучасні костюми потрібні… Все це в грошовому еквіваленті приблизно 19 тис. грн.

Що казати? Чи варто молодим та енергійним, а головне, дійсно талановитим учасницям гурту втрачати свій шанс так би мовити «вийти в люди»? Звісно, що ні. Але, нікому не секрет, що яким би ти обдарованим не був, та якщо не маєш фінансового підґрунтя, то далеко не зайдеш. Керівник гурту й так, аби триматися на плаву сама пише пісні та музику, робить обробку пісень.

Гурт вміє та знає, як порадувати людей, як доторкнутися до найтонших струн серця слухача. Тому, якщо ви прагнете, аби наша культура та музика йшла в люди, щоб на сцені виступали дійсно талановиті співаки -допоможіть сьогодні «Аколаді» фінансово! Щоб завтра гордитись тим, що не тільки Україна, а наше місто має талант.

Кошти можна перерахувати на картку Приватбанку 5168757288936679 на імʼя Гурська Вікторія Володимирівна

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024