Рожищенський район: тривають футбольна баталії – хто кого і з яким рахунком

07 Серпня 2018, 16:44
Футбол 2167
Футбол

Липнева перерва в футбольному житті району закінчилась, і на стадіонах району поновились футбольні баталії.

Хоча й і липень ознаменувавася успіхом представника району в обласних змаганнях – команда Топілього виграла турнір ДСТ «Колос».

Потім в тополян був виїзд у перенесеній грі Чемпіонату району в Духче, де діючому чемпіону «Колоса» «дав бій» місцевий клуб.

Духче в першому таймі забило двічі, та ще й не забило пенальті! Але у другому таймі голи Андрія Бльоха і Олександра Коровицького принесли гостям нічию. То ж в першому турі поновленого Чемпіонату, мотивація у ФК «Топільне» зашкалювала, і під цей «футбольний гнів» потрапила команда Сокола.

Підсумкові 5:1 підтвердили грізність господарів, дозволивши їм з 19 балами у 12 матчах закріпитись на 4-му місці таблиці.

Напередодні недільного туру пропущену гру дограли команди Копачівки і Переспи. Господарі випробували своїх дублерів, тому лише скромних 2:0.

Але вже в неділю в Переспі «торпедівці» грали основою, і переконливі 5:0 тому підтвердження.

Цікавий матч був зіграний у Кременці, де до місцевої команди завітав КСПТ з Рудні. Команда Кременця впевнено стартувала навесні, обігравши в першому колі руднянців на їхньому полі.

Але цього разу КСПТ взяв реванш – 4:2 і набравши 21очко у 11 матчах, впритул наблизився до другого місця, де знаходиться ФК «Сокіл» із 24 пунктами, маючи гру в запасі.

А лідирувати продовжує «Торпедо» – в команди з Копачівки 33 бали після 11 ігор!

Варто відзначити,що в цьому сезоні команда максимально доукомплектована молодими гравцями, які гідно захищають реноме клубу, набуте досвідченими футболістами минулих сезонів.

Найближчих вихідних любителів футболу чекатимуть такі протистояння: Топільне на ходу, і Переспі буде важко на щось сподіватись на полі суперника. Безумовним фаворитом у домашньому матчі проти Жидичина буде і КСПТ.

Кременець спробує використати чи не останній шанс попасти в фінальну «четвірку», яка у вересні визначить Чемпіона і призерів сезону, хоча зробити це буде надто важко – в Соколі складно всім суперникам.

Ну, а матчем туру, безумовно, стане гра в Копачівці, де лідер прийматиме «грозу авторитетів» – команду Духча. Вся боротьба – попереду!

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024