Скандал у Рожищенському притулку: точки зору

07 Серпня 2018, 10:30
Рожищенський притулок для дітей 8128
Рожищенський притулок для дітей

Під час моніторингу Рожищенського дитячого притулку його вихованці заявили представникам омбудсмена про те, що зазнають насильства з боку працівників закладу.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження про підозру не повідомляли нікому – констатують у прокуратурі області. Що відбулося у дитячому притулку – в «Темі дня» Суспільного Волині.

Леонід Матвійчук, директор Рожищенського притулку для дітей, каже, що «діти почали грати у гру, режисерами якої стали дорослі». Стверджує, що отримав шок, прочитавши заголовки новин про заклад.

Віктор Ковальчук, керівник правозахисної ГО «Велес+», висловив свою точку зору на ситуацію.

Детальніше дивіться у відео.

Коментарі
07 Серпня 2018, 14:21
Кому це вигідно? Що, хтось хоче зайняти місце директора? Тоді він "камікадзе". Можливо, існують якісь політичні мотиви? Хто знає - відгукніться.
07 Серпня 2018, 14:34
це подстава!
07 Серпня 2018, 15:25
Може й дали пару махлаїв.. а от про домагання не вірю, там нормальний директор, брєд!
07 Серпня 2018, 17:18
Він крахобор.
07 Серпня 2018, 19:53
а не Ковальчук
08 Серпня 2018, 02:43
Продовжую тему своїх попередніх коментарів:<br/>Статеві збоченці (геї, лесбіянки) з Європи вкладають великі гроші, підкупили По-roshen-ка та його людину-виконавця Денісову, розгорнули велику піар-кампанію про сексуальне насильство та просто насильство дітей в Україні. Їхня мета: відбирати українських дітей-слов'ян для усиновлення європейськими збоченцями. <br/>Спочатку писатимуть про неблагополучні сім'ї,- а далі влізуть в благополучні доми під приводом так званих конвенцій та ювенальної юстиції.<br/>Заводитимуть сфабриковані кримінальні провадження на директорів притулків, інтернатів, далі- на директорів шкіл, вчителів та вихователів дитсадків.<br/>Мені гидко за коментарі рожищан, які зраділи, що на Матвійчука завели кримінальне провадження. Українець, на превеликий жаль, радіє з того, коли земляку погано. Збоченці добре знають нашу ментальність і що ми один за одного не заступимось, а ще й порадіємо чужому горю.<br/>В Європі дійсно кишить сексуальним насильством через їхню псевдодемократію. Там діти стріляють один в одного в школах, масові самогубства та психічні розлади.<br/>Якби По- roshen- ко хотів підняти мораль українців,- то б цілодобово на своїх телеканалах показував соціальні ролики проти алкоголізму, наркоманії, збоченства; розгорнув би широку пропаганду моралі. Проте українцям в голови вбивають протилежне. Будьте уважні за кого голосуєте.<br/>А Леоніда Матвійчука, свідомих вчителів шкіл, вихователів дитсадків, свідомих журналістів я закликаю об'єднуватись, створювати громадські організації для того, щоб відстоювати свої права від європейського збоченства, яке нависло над Україною, боротися за свої сім'ї та за своїх дітей. А боротися таки прийдеться...
08 Серпня 2018, 02:56
Це ,людина у якоі два обличчя!!! І там все можливе!!! Там вся родина за ради своєі вигоди піде по трупа! А він ,так гарно ,,співає&quot;, бо має гарну підтримку у луцьку. То ж,не треба вірити тим ,,пісням&quot;, котрі він співає,як ,той соловей,бо брехати він добре вміє!!! А люди для нього,це ганчірки,об які можна витирати ноги!!!
08 Серпня 2018, 17:10
Повністю згідний з тим, що це лицемір та заради власної вигоди готовий на все.
08 Серпня 2018, 23:45
Це, що він лицемір,хапуга і брехун- точнісінько про нього!!!! Бо,коли він був ще директором в Дубищенській СШ,то і тоді у нього на городах працювали школярі! А його сестра,яка завжди ходить з задертою головою,немов пава. Коли був він директором у Дубищах, ходила ділова,а коли прийшлося один рік працювати ,як його поперли,то голова чомусь опустилася і сльозоньки полились!!! То скоренько забрав до себе у притулок,де знову стала героєм! Мало того,що готувала собі додому істи,то ще й племінник там ходив,як до себе додому і харчувався там! А спонсори,як допомагали,що там і держ.грошей не потрібно! То чому не будувати будинки і купувати квартири собі і родині! А ,ті,що його захищають,то напевне ,теж мали від нього вигоду! А працівники змушенні мовчати,бо інакше,підуть зроботи!!!!
09 Серпня 2018, 00:52
Не хай ще так Суд Рожищенський перевирять скильки Судя Силич.... Приймав ришеня за взятки щоб дитей вивозили за кордон. <br/>Хай район ражище напише.
09 Серпня 2018, 17:33
Ну ти й Машка сука, ну нічого воно тобі вернеться ця вся брехня твоя!
09 Серпня 2018, 17:37
Владику, ти б завідував мовчки чужим заробленим грошам бо сам й копійки не вартуєш напевне, тільки можиш сидіти й писати гадості, я знаю його трішки, мені він добра незробив але вживу чула дуже багато про його добрих слів і ніхто не сказав нічого поганого. А ти якщо маєш докази то йди й у очі скажи.
10 Серпня 2018, 18:58
Люди правду знають і викладають на сторінці.Цей з двойним обличчям (директор) крім своїх інтересів і наживи нічого не бачить.Питання по тендерах обслуговування дитячих садочків продукти просрочені із магазинів в тому числі і рідненької сестри це не тільки кримінальне провадження відкрити, а повісити за одне місце. Ризик інтересів - найближчі рідні люди брат і сестра можуть працювати під керівництвом Л.Р.,не корупція? Дуже багато є питань до ПОРЯДНОГО керівника закладу.Правоохоронці повинні дати юридичну оцінку його діям.А жителям району якщо щось відоме про позитив чи негатив не стісняйтеся викладати, не треба робити з Матвійчука Л. патріота.
10 Серпня 2018, 19:18
а де нема &quot;родинної&quot; корупції?..
11 Серпня 2018, 01:32
Да правохоронни органи хай дадуть оцинку <br/>Пяному доктору Басалику на робочому мисти. В Рожищенський ликарни де були викликани для зясування. Але вони втикли в подвал разом з доктором щоб його там схавати вид криминального злочину, тому що в його працюэ ридний брат БАСАЛИК О в Новои Полиции НОВОГО ЗРАЗКА.
12 Серпня 2018, 00:58
При чому тут Басалик Ю Він давно в АТО. І невеличка порада. Гадості теж потрібно писати без помилок.
12 Серпня 2018, 01:10
Район Ражище точнише заказчики пишуть гадость и брехню яку вигидно. А якщо Басалик Ю.в АТО то йому можна бути пяним на робочому мисти в Рожищенський ликарни, чи може його брат в НОВОИ ПОЛИЦИИ робить Басалик О. Тоже можна бути пяним в Рожищенський ликарни
12 Серпня 2018, 15:06
Ти сука ти не дивись на курупцію ти дивись за собою сидиш тільки білякомпютера і брешиш. Бог все бачить будеш сука наказана
12 Серпня 2018, 15:25
«Виховувати людину - це передусім знати її душу, бачити і відчувати її індивідуальний світ, виховувати в неї вимогливість до себе, а також знати дитину, а щоб знати – треба постійно бачити й вивчати» В.Сухомлинський
12 Серпня 2018, 16:35
Розмазню наподобі вашого педагога Сухомлинського і вас мадам ці дітки в угол поставлять і в гудок шпьохнуть.
12 Серпня 2018, 17:04
Ти товаришу не шукай нових новин дивись за собою ти не вартий мізинця Матвійчука а ще шукаєш сплетні на всіх чучало болотне
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром