У Рожищі активісти заявляють про зловживання екс-завідувачкою дитсадка

05 Серпня 2018, 09:07
Гроші 7020
Гроші

Рожищенські активісти звітують про виявлені факти у роботі колишньої завідувачки дошкільного закладу.

Про це йдеться на сторінці Народна самооборона Рожище. Текст допису подаємо без змін:

«Ну, що ж... Щоб ви не казали, що ми не доводимо почате до кінця) Надійшла відповідь на нашу заяву до волинського управління Держаудитслужби щодо зловживань колишньої завідувачки ДНЗ №1 Тетяни Лесіної.


2

Перевіркою встановлено, що колишня завідувачка видавала сама собі накази на заміну годин і виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників. Доплата за таке керівникам бюджетних установ не встановлюється. Але пані Лесіна отримала за період, що перевірявся, понад 9 тисяч гривень доплати за заміни. На цю доплату було також нараховано 2371 гривню єдиного соціального внеску. Тож з міської казни зайво пішли понад 11 тисяч гривень!

Підтвердили аудитори і те, що всупереч нормативним актам і взагалі здоровому глузду Тетяна Лесіна на час своєї відпустки власним наказом покладала обов’язки завідувача на некомпетентних людей без відповідної освіти: свого сина, (робітника з обслуговування обладнання, опалювача) Юрія Лесіна, медичну сестру Панасюк Т. С. і завгоспа Макєєва І.В. За керівництво садочком Лесіна встановлювала їм доплати від 30 до 50% посадового окладу. Таким чином зайво використавши кошти з загального фонду міського бюджету на суму понад 22 тисячі гривень!

А ще Тетяна Лесіна брала на роботу пічників і опалювачів, хоча у садочку нема жодної печі і дровами в газових котлах палити не прийнято.

Оформленими в ДНЗ були також 3 експедитори, тоді як на балансі садочка нема транспортних засобів, а доставка продуктів здійснюється фірмою з якою укладений договір про організацію харчування. І це призвело до зайвих витрат міської ради на суму понад 47 тисяч гривень!

І це лише невеличкий витяг з акту ревізорів.

Сподіваємося на адекватну реакцію від правоохоронних органів, зокрема Департаменту захисту економіки».

Коментарі
05 Серпня 2018, 12:43
То куди ж дивився ваш соратник - міський голова?
05 Серпня 2018, 12:46
Невірю очам своїм, читаючи цей текст. Рожищенські активісти заявляють про ........ А де були активісти, коли люди масово обговорювали аварію по вулиці Мостовій?
05 Серпня 2018, 12:53
Ціни в магазинах і зарплата цікавлять людей, а не пісьдьйожь рожищанськіх ахтивісьтів
05 Серпня 2018, 13:02
Та відстаньте вже від Лесіної Т.Ю. Тепер актуальніший притулок.
05 Серпня 2018, 13:44
рожищенськи активисти сидили в кущах.......Як була авария биля мостовои.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром