Рожище: розслідують факт розбещення вихованки притулку

03 Серпня 2018, 10:50
Рожище: розслідують факт розбещення вихованки притулку 7532
Рожище: розслідують факт розбещення вихованки притулку

Прокурори розпочали розслідування за заявою дівчини.

За заявою однієї з вихованок комунального закладу «Притулок для дітей служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації», що в Рожищі, внесли відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань про вчинення розпусних дій щодо неї одним із працівників закладу (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 156 КК України). Про це повідомляють у прокуратурі Волині.

Як повідомлялося раніше, 2 серпня 2018 року розпочали кримінальне провадження за фактом застосування фізичного насильства  до вихованців працівниками притулку, а також фактом неналежного виконання службових обов'язків працівниками цього закладу щодо охорони життя та здоров'я неповнолітніх, що спричинило істотну шкоду здоров'ю (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 137 КК України).

Триває досудове розслідування.

Коментарі
03 Серпня 2018, 15:27
Матвійчук відкрив бордель для власних потреб.
03 Серпня 2018, 16:13
Брехня. Наклеп,
03 Серпня 2018, 16:52
Не брехня, працювала вся родина це як називається
03 Серпня 2018, 17:08
Дай Бог посадять, та й побуває у ролі дівчинки, жінки, жертви сексуального домаганння.
03 Серпня 2018, 17:21
На зекономлених продуктах гарна хатинка вийшла біля ринку, це він за зарплатню збудував чи в нього багата теща подарувала, або дружина видатний підприємець ? Тупо, нагло спизд@ено .
03 Серпня 2018, 17:22
Це просто зміїне кубло, там одне одного покриває. Хіба то він один розбещував??? Скільки вже часу там таке робиться, невже все таки правда переможе зв’язки ??? 2 Романовича, Романівна і всі хто разом з ними нічого не роблять, одягають дітей в чисту одежу при першій перевірці, їжу переділюють, цигарки носять щоб допомагали прибирати або їсти робити!!!! Давно треба будо прикрити той Матвійчуцький бордель!!!! Дай Боже винні будуть нести покарання гідне, тому що знущатися над сиротами великий гріх!!!!
03 Серпня 2018, 17:30
А чому,ні? Вся родина працює там! Там ,ще потрібно також розслідувати,де набрали вони грошей,щоб купувати квартири ,машини,будувати 3- поверхові будинки,відкривати підприємницьку діяльність і т.д.. З одних заробітних плат цього не наживеш,бо по заробітках вони не іздять,так люди!!!!
03 Серпня 2018, 17:40
бідний за відро картошкі сяде а там зроблять що діти самі винні
03 Серпня 2018, 17:42
Паралельно хай би провели перевірку доставки їжі для вихованців притулку (як тут в коментарях зазначено).
03 Серпня 2018, 18:14
Що ви закідаєте грязь на заклад незначний які діти знаходяться там мені жаль працівників які працюючи там тутешніх
03 Серпня 2018, 18:23
До (Сусіди закладу)<br/>Шановний (на) зверніть увагу на розділові знаки при написанні. Ви, можливо і мали гарні наміри , коли коментували, проте безграмотність робить ваш допис несерйозним та смішним.
03 Серпня 2018, 18:47
Хіба через дітей звільнялись там останнім часом працівники з багаторічним стажем? Не думаю...
03 Серпня 2018, 19:25
Пригадайте, як ці бідні &quot;дітки&quot; проламали голову одному черговому і людина залишилась інвалідом, а іншу зв'язали та побили і що? &quot;аніжедєті&quot;
03 Серпня 2018, 19:37
Діти якім від 16 чи 17 років не звикли до контролю. Нащо вони готові, щоб покинути заклад, всі почули.
03 Серпня 2018, 19:37
Діти якім від 16 чи 17 років не звикли до контролю. Нащо вони готові, щоб покинути заклад, всі почули.
03 Серпня 2018, 20:18
дюди схаменіться. Є факт у лікарню потрапила дитина з страшними синцями на руках. Хто за тих дітей заступиться? Не так давно судили директора притулку , що дівчаток збоченцям давав у оренду. Може почекати такого й у нас?
03 Серпня 2018, 20:45
Тут треба розділити,де мухи і де котлєти.
03 Серпня 2018, 20:51
Харчування і утримання дітей в притулку нікого не обходить,хоч виділяються дуже великі кошти державні і спонсорські.А де немає дисципліни,там і починають відбуватися речі подібні,які вже сталися.
03 Серпня 2018, 20:57
Проламали голову працівникові, а може перед цим він сам них бив?
03 Серпня 2018, 21:13
Звичайно зроблять винними бідних дітей.Кожна людина особистість, яка б вона не була.Завдання педагогів і керівника найти підхід до кожного.А якщо не виходить,то змінюй професію,а не бий чи ще гірше-розбещуй і так долею обділених дітей.А щодо правда це,чи ні,диму без вогню не буває.Слідство розбереться,я надіюсь
03 Серпня 2018, 21:46
Я з вами цілком згідна.Методи роботи з такими дітьми особливі,тому працівники мають ввідповідати своім посадам,а не скаржитися на дітей.Не знаю,з чим це пов'язано,але там завжди якийсь хаос і безпорядок.Мені,здається,якщо директор не дає ради ні в чому,то звільни місце.Хай працюють молоді,енергійні люди!
03 Серпня 2018, 21:56
Людина, яка ніколи не мала діло з подібними закладами, ніколи не зрозуміє суті!! Так звані ' бідні&quot; діточки знають &quot;де&quot; і &quot;що&quot; говорити!! І говорять лише тоді коли їм це приносить вигоду!!
03 Серпня 2018, 22:15
Там ще сестра працює перевірте її,незабаром директор ляже в лікарню з інфарктом це зараз модно
03 Серпня 2018, 22:19
Прошу перевірити скільки працює навожуків в установі,це земляки директора в бухгалтерії або мами з того села
03 Серпня 2018, 22:25
Якщо неблагополучних сім'ї давайте їх обїідати,гвалтувати ,брехунам називати одяг гуманітарний ділити,за яйця кодло матвійчуцьке
03 Серпня 2018, 22:30
Підозра на факт вчинення насильства над дітьми звичайно обурює та тривожить кожного. <br/> Діти в притулку - це не просто &quot;діти з групи ризику&quot;, це діти, що зазнали травматизації під час звичайного життя удома, під відповідальністю та &quot;наглядом&quot;своїх батьків, та під &quot;пильним оком сусідів&quot;, які кожен день бачили, що дитина не ходить в школу, не доїдає, не ночує вдома, зазнає стусанів - і мовчали, бо то не їх діло. Чомусь в нас люблять багато щось обговорювати, і нічого не робити. Якби кожен сусід чи просто громадянин ніс відповідальність за себе, своїх дітей та не стояв осторонь чужої біди, то такі притулки були б лише дійсно для тих, в кого хата згоріла чи інша біда сталася.<br/> Діти, які знаходяться в притулку - вже перед порогом закладу ідуть з багажем значної психологічної напруги, відчаю, злості та образи на всіх. Санаторні умови та працівники дитячого закладу, звичайно , заспокоюють їх, але кожен з них передусім хоче додому, вийти скоріше з притулку. Тому, чим старші діти, тим більше вони протестують проти всього, в більшості гуртом та голосно, щоб несвідомо &quot;почули ті, через кого вони сюди потрапили&quot;. Ті діти, які зазнавали насильтва раніше в житті, і неодноразово, сприймають таке відношення як звичне, і часто самі можуть провокувати та проявляти агресію і до дітей, і до дорослих. Зупинити цей &quot;бумеранг&quot; можна не завжди, це дуже складно, зміна таких стереотипів поведінки відбувається місяцями та роками тривалої поведінкої та особистісної реабілітації.
03 Серпня 2018, 22:42
Коментарі вражають. Одне недолуге в фб написало - стадо підхопило. Без слідства і суду. Рівень, що в омбудсмена, що в кометуюючих однаковий, &quot;базарна баба&quot; називається. Вражає кількість відомих суспільству &quot;фактів&quot; злісних правопорушень з боку керівництва і ні одного звернення з цього приводу &quot;свідомих&quot; громадян в правоохоронні органи. Коменти строчити то не мішки носити.
03 Серпня 2018, 23:38
Цікавить ще одне,а чи покарали хоч одного батька чи матір цих нещасних дітей за те,що вони сюди потрапили?таке враження, що тепер багато батьків народжують заради грошей, а коли виплати закінчуються ,ці чада вже не потрібні. Притулки поповнюються,а батьки покарання не несуть.
04 Серпня 2018, 00:19
Ти не зрозуміла коменту? чи грамоту прийшла перевіряти?Знаючи грамоту, не означає що ти розумна.Ти можеж бути грамотна ,але не розумна ))Як раз і ти смішно виглядаеш))
04 Серпня 2018, 00:47
Діти перебувають в притулку до 3-х місяців.Завдання психологів і викладачів якось реабілітувати іхню поведінку,а не тільки констатувати факти іхньоі безнадійності і застосовувати насильство.Тим більше,що у вас перебувають діти різних вікових категорій.Уявляю,що відчувають маленькі діти,спостерігаючи за цими страшними подіями,бо як правило,вони між собою дружать і можуть бути з однієі родини.Це якийсь жах!
04 Серпня 2018, 00:52
Не зовсім стосується даної теми, але так звані новопризначені омбудсмени кричать про наслідки і мовчать про КОРІНЬ проблеми.<br/>В притулок привозять дітей в основному з неблагополучних сімей (батьки алкоголіки), або вже старших дітей-підлітків, які вийшли з-під батьківського контролю, яких почала виховувати вулиця. І кількість таких дітей щодня буде збільшуватись.<br/>Після розвалу СРСР, попри багато недоліків, але в якому пропагувалась мораль, допомога, чесноти. Прийшла &quot;європейська демократія&quot;- вседозволеність, повна деморалізація. По телебаченню, інтернеті, радіо пропагується і рекламується п'янство (відомі особистості рекламують алкоголь), тотальна розпуста ( можна займатися сексом з 10-ти років,- це корисно, це здорово, це круто, основне щоб з презервативом), пропаганда подружніх зрад, інтернет-залежність (діти в комп'ютерних іграх стріляють, вбивають, бризкає кров і це модно), пропаганда багатства і бандитизму (круто бути багатим, мати джип, а ще крутіше бути бандитом), ще й статеві збоченці почали рекламувати свою гидоту.<br/>Чомусь не розповідають про причини тотального п'янства в Україні (смердючі, набряклі та синюшні батьки, як наслідок: голодні, брудні, озлоблені діти), про венеричні хвороби, СНІД, аборти в 15-річних вже інвалідів- фізичних та психічних, про жорстоких дітей (які з дитинства віртуально вбивають по 10год на добу за комп'ютером), про дітей напівсиріт (які хочуть тата, а тата немає- бо &quot;полюбив&quot; іншу маму), не показують в'язнів (які гниють в тюрмах за &quot;круті&quot; злочини) і т.д. і т.п.<br/>Слово &quot;притулок&quot; більш підходить не дітям, а тваринам. Притулок для собак, але не для дітей. Дані притулки, інтернати ніколи не були ефективними. Повинні бути будинки сімейного типу, які ледь дихають, і які ніхто не пропагує. Таких &quot;важких&quot; дітей потрібно &quot;виховувати&quot; спільно з батьками, а ще більше виховувати батьків. Спеціалісти-психологи, священики повинні мати талант, професіоналізм і добру зарплатню.<br/>На рівні держави, в школах, дитсадках потрібно пропагувати християнські цінності: любов, добро, чесність, благородність, цнотливість, подружню вірність, подавати уроки правильного сімейного життя без зрад та сиріт, уроки виховання і дисциплінування дітей. Але це не пріоритет цього світу, держави.<br/>А ці новини: лише піар-наслідок прогнилої моралі в Україні. Європа, США &quot;заразили&quot; брудом, а тепер беруться &quot;рятувати&quot;.<br/>Читаймо Біблію, де є істинні відповіді, як правильно жити. Якщо будемо старатися виконувати,- то менше буде притулків, сиріт, розбещень, горя і сліз.
04 Серпня 2018, 01:40
Люди ви обвинувачуєте Матвійчука в статках.Всі знають, що в Рожищах не один хто має машину чи будинків. Гайда їх всіх в чомусь обвинквачувати. Це дуже легко. Людину в гамно закладати.
04 Серпня 2018, 01:56
Ми бачимо і чуємо як дітей так і персонал. Повірте не кожен може найти мову з підлітками, але вони справляються. Я не закого, але ці діти зроблять ситуацію таку як їм вигідна.всі трублять про права дитини, але забувають про обов'язків в 15,17років.
04 Серпня 2018, 02:38
Кожна людина сама собі створює репутацію і за 20років роботи,а Рожище місто невелике,склалася у людей така думка.Просто,директор,напевно,настільки впевнений у своій вседозволеності і безнаказаності,що це його привело до плачевних наслідків.В якийсь момент ,мабуть,потрібно зупинитись і задуматись над своім життям і почати жити в злагоді з своєю совістю.
04 Серпня 2018, 02:43
Матвійчук може і став жертвою наклепу, бо ці діти можуть що завгодно придумати , але.....це його розплата за інші злочини, за те скільки грошиків він заробив на цих дітях. Скільки товару він продав в тридорога через свої магазини тому ж притулку, скільки грошиків відмив і так далі, дітей обділяв конкретно, знаю не по слухах
04 Серпня 2018, 10:58
Це дитячий заклад притулок,наші обов'язки робити для дітей щоб ним було краще ніж вдома,щоб вони забули про все ,але чи хочуть діти у віці15-17 бути,ввечері притулку,коли на вулиці літо,,чи не будуть робити концертів,будуть бо кругом притулку гуляють вільно рожищенської діти!І хочуть волі сигарет гулянок,,це не секрет такі вони наші притулківскі діти !!!На період перебування дітей в притулку ми працівники жаліємо,співчуваємо,обнімемо ми теж люди !!!!!!Ми. Вдячні Всім хто знаходить час приділити для наших дітей,,які своє серце відкривають для любові до дітей що цього потребують !!!!!!!!!!
04 Серпня 2018, 11:14
Матвійчук,крахобор,він спонсорський товар перепродує,діти з притулку город біля хати пололи,а яку продукцію поставляє його рідна сестра по школах,як вони щоразу тендер в районі виграють,і по якій ціні це все.Має добру кришу.
04 Серпня 2018, 15:42
Нашим дітям все дозволено, згідно. Треба в законодавстві робити зміни, тобто дитині 10, 18років притягнути до відповідальності за брехню, наклеп, неправдиві свідчення. Щоб вони знали, що за це понесуть покарання в суді. А то всі в один голосового діти'. Зараз ці діти посадять в тюрму і будуть в ютубі Лайк збирати.
06 Серпня 2018, 19:41
Фу, гидко читати ваші необгрунтовані наклепи про перепродані спонсорські товари, та інше. Ви звинувачуєте працівників в насильстві, опираючись на ''слова'' вихованців і відсутність об'єктивних даних. А те, що діти можуть побитися між собою ніхто навіть припустити не може. Звичайно, їм легко звинуватити працівників у чому завгодно, оскільки вони підтримують дисципліну в закладі, а яка може бути дисципліна у дітей, в яких в голові ''мама анархія''. Деяких з тих дітей слід відправляти в колонію для неповнолітніх, а не в притулок, де їм ''тепличні умови''
06 Серпня 2018, 21:15
Тільки дибілу не ясно, що під керівника ''копають'', бо звинувачення занадто абсурдні і драматизовані
06 Серпня 2018, 21:35
В 19:00 буде прямий ефір по волинському телебаченню
06 Серпня 2018, 21:42
Рожищанка Оксана Куліш теж колись була вихованкою притулку. Запитайте у сусідів про Оксану. Це цікаво почути.
08 Серпня 2018, 03:14
Що діти можуть ,коли ці нелюди іздівалися над ними .А дівчинка в якої відмер кишечник то це як .
08 Серпня 2018, 03:15
Що діти можуть ,коли ці нелюди іздівалися над ними .А дівчинка в якої відмер кишечник то це як .
08 Серпня 2018, 03:17
Господь бачить усе .Легко дітей оббрехати .Нічого ті працівники закладу не робили для цих дітей доброго.
08 Серпня 2018, 07:41
Кожну людину зуміє професійно захистити правозахисник Олександр Потапчук. Всім подивитись на ЮТУБі відеорепортаж з назвою &quot;Рожище боротись за правду треба&quot;.
09 Серпня 2018, 18:07
Потрібно було самій піти й зробити щось добре, а не писати гадості різні на працівників
09 Серпня 2018, 19:17
Ти ті синці бачила на власні очі??? Навіщо писати цю брехню, за всю написану люди вами брехню, Бог вас накаже, кожен задумайтесь правду ви тут понаписували й зможете це доказати чи так просто свої видумки аби людину обісрати, бо вам стало завідно від статків... не вам повернеться ваша брехня то вашим дітям... просто пам’ятайте про це!
09 Серпня 2018, 19:19
Тобі там місце куди ти невиновних відправляєш. Я його добре знаю це хороша людина.
09 Серпня 2018, 20:56
Навіщо брудом обливати директора притулку і його родину. Що в Україні не можна родинами працювати разом, це дружні і добрі люди. І не завідуйте один-одному. Живіть по -доброму. А ці діти,які в притулку перебувають,це дуже &quot;биті&quot; дітки,які знають,що і де казати,брехати,фантазувати.....я впевнена вони бачили &quot;Крим і Рим&quot;.......
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024