Як працює Мильський сільський голова

02 Серпня 2018, 16:00
Мильський сільський голова 2155
Мильський сільський голова

Відбулося засідання колегії районної державної адміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації Інни Гайворонської.

У роботі колегії взяли участь члени колегії, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих районних установ, міський, селищний, сільські голови, представники ЗМІ, – повідомляють у відділі з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

На засіданні колегії розглянуті питання: про підсумки виконання бюджету району за І півріччя 2018 року; про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку району за І півріччя 2018 року; про стан роботи із зверненнями громадян в райдержадміністрації, виконавчих комітетах  міської, селищної та сільських рад, на підприємствах, в організаціях та установах району за І півріччя 2018 року; про роботу Мильського сільського голови та очолюваного ним виконавчого комітету щодо здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади.

Розглядаючи кожне питання, голова районної державної адміністрації та члени колегії робили детальний аналіз з відповідними зауваженнями та пропозиціями щодо покращення роботи.  З кожного питання прийняті рішення та будуть видані розпорядження голови райдержадміністрації.

Про роботу Мильського сільського голови та очолюваного ним виконавчого комітету щодо здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади.

Основними завданнями Програми соціально-економічного розвитку території Мильської сільської ради є: підтримка сільського товаровиробника, а саме: планомірна роз’яснювальна робота серед населення по забезпеченню збереження чисельності поголів’я тварин (оформлення дотації за утримання молодняка ВРХ); енергозбереження шляхом оптимального споживання ресурсів та енергоносіїв; благоустрій населених пунктів; ліквідація стихійних сміттєзвалищ; соціальна підтримка незахищених верств населення; сприяння індивідуальному будівництву (допомога населенню  в оформленні кредиту через «Власний дім»).

Виконання бюджету Мильської сільської ради за доходами за 6 місяців 2018 року становить 109,7%, або надійшло 488765,3 грн. Видатки загального фонду сільського бюджету за 6 місяців 2018 року склали 530341,38 грн,  що становить 56,6 % до річних призначень. У тому числі на виплату заробітної плати спрямовано 490146,9 грн, що становить 55,8 % до загальних річних призначень.

Виконавчим комітетом Мильської сільської ради здійснюється контроль за енергозбереженням, відсутні борги за використану електроенергію та по заробітній платі працівникам сільської ради. Проведено заходи з благоустрою сміттєзвалища, місцевого кладовища.

Коментарі
05 Серпня 2018, 22:42
ніякий як голова
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024