У Рожищенському історико-краєзнавчому музеї відбувся Професійний діалог поколінь

27 Липня 2018, 16:57
Професійний діалог поколінь у Рожище 4064
Професійний діалог поколінь у Рожище

В останню неділю липня своє професійне свято відзначатимуть працівники торгівлі. З цієї нагоди 27 липня у Рожищенському районному історико-краєзнавчому музеї відбувся черговий Професійний діалог поколінь.

Про подію інформують на офіційній сторінці музею у Facebook.

Розпочався діалог із вітальних слів представників влади. Голова Рожищенської районної ради Андрій Музика та його заступник Раїса Кучмук відзначили, що від чіткої, організованої та ефективної роботи закладів торгівлі, професіоналізму, тактовності і чуйності продавців залежить настрій і самопочуття людей. Побажали всім працівникам торгівлі міцного здоров’я, щастя, комерційного успіху, ділової ініціативи, стабільності і впевненості у завтрашньому дні.

У нинішніх непростих політичних і економічних умовах в країні, торгівля залишається однією з найбільш рентабельних, найперспективніших та інвестиційно привабливих галузей бізнесу. А про те як розвивалась торгівля у Рожищі у минулому розповіла директор музею Наталія Патійчук.

Продовжила діалог поколінь директор Центру зайнятості Лариса Вишневська, яка зазначила, що на сьогодні в районі із 1082 підприємств, установ, організацій 429 – в сфері торгівлі (39,6%).

«Для організації власної справи безробітним з2011 по 2018 рр. 191 безробітним надано одноразову грошову допомогу, з них 115 (60,2 %) у сфері торгівлі» – зауважила Лариса Павлівна.

Про професіональні секрети та свої враження від роботи розповіли ті, хто має з цим справу кожного дня, зокрема: Ніна Климюк, Катерина Іваневич, Ольга Сидорук, Лілія Алієва, Світлана Ковальчук та Людмила Кордиш.

1

1

1

1

1

1

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024