Лише 35% школярів обговорюють свої проблеми з батьками

13 Травня 2016, 21:15
1776

Лише 35% дітей ділятьсь новинами і говорять про свої проблеми з батьками.

Це показало анкетування проведене 13 травня, напередодні Міжнародного дня сім’ї у ЗОШ I – III ст. №1 м.Рожище районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведене у ЗОШ №1 міста Рожище. Про це повідомляє Рожищенський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Напередодні Міжнародного дня сім'ї у цій школі відбулося заняття «Моя майбутня сім’я народжується сьогодні». З 10-ти  класниками обговорили питання сімейно-шлюбних відносин, формування сімейного бюджету та розподіл сімейних обов’язків. Наприкінці заняття учням запропонували відповісти на запитання анкети «У сімейному колі».

За результатами анкетування  можна зробити висновок, що всі старшокласники пишаються своїми батьками, та майже всі хотіли б бути схожими на них. 35% школярів обговорюють свої проблеми, новини з батьками, 20% - проводять разом свій вільний час, 7 % - відвідують родичів, та 6 % - прогулюється разом.

Досить важливим для створення міцної майбутньої сім’ї є самооцінка молодої людини. Так 39% учнів оцінюють себе завищено, 50% - посередньо, і лише 11% - низько. Приємно відзначити те, що сучасна шкільна молодь хоче бачити  свою майбутню сім’ю щасливою, в якій панує любов, взаємна повага, здоровий спосіб життя, веселий настрій і віра у все добре, - йдеться у повідомленні на сайті РДА.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024