У Рожище завітав Йосип Струцюк

13 Травня 2016, 20:15
2390

В Рожище приїхав славетний земляк, відомий поет та письменник Йосип Струцюк.

Він відвідав відкриття літературно-мистецької вітальні, присвяченої його творчості. Дійство відбувалося у загальноосвітній школі №1 в Рожищі, де колись навчався письменник. Вітали письменника вчителі, представники влади, повідомляє сайт Рожищенської РДА.



 

У вітальні присутнім запропонували переглянути поетичні, драматичні та прозові твори, які автор подарував школі. Оригінальним доповненням стали виставка дитячих малюнків та пісні на вірші Йосипа Георгійовича, у виконанні учнів школи.




 

На видному місці - портрет автора виконаний в незвичайній техніці - викладений нитками.


 

Не обійшлося і без подарунків. Методичний кабінет презентував вітальні ІІІ том видання «Уроки літератури рідного краю. Я долю сам собі нарік…», у якому зібрано творчі роботи вчителів району.

Відомо, що вітальня буде працювати постійно. Тож планується її постійне наповнення матеріалами не тільки про Йосипа Стецюка, а й про інших відомих письменників, поетів, художників, які колись навчались в цій школі.

Після завершення зустрічі у вітальні усі охочі могли придбавти книги Йосипа Струцюка, які автор залюбки особтсто підписав на пам'ять.


 

 

Коментарі
14 Травня 2016, 19:03
Вчителі ВЕЛИКІ МОЛОДЦІ!!!!!!!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024