Рожище: перевірили, як в районі дбають про цивільний захист населення

20 Липня 2018, 19:42
2575

У Рожищенській районній державній адміністрації підбили підсумки контрольної перевірки цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру та готовності Рожищенської районної ланки Волинської територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту.

Про це інформує офіційний сайт Рожищенської РДА.

Перевірка відбувалася з 17 по 20 липня відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту на 2018 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Керівник апарату райдержадміністрації Наталія Клімович зазначила, що робота комісії – кваліфікована допомога для вдосконалення діяльності спеціалізованих служб району.

Заступник начальника Управління із запобігання надзвичайним ситуаціям УДСНС України у Волинській області Билиця Олег доповнив, що впродовж перевірки оцінювався стан виконання заходів цивільного захисту, був вивчений порядок ведення документації в установах та підприємствах району. Надані ж методичні рекомендації допоможуть відповідним фахівцям в подальшій роботі.

Тож із метою вирішення проблемних питань цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру району комісія запропонувала продовжити роботу з виконання нормативно-правових вимог у сфері цивільного захисту відповідно до Кодексу Цивільного захисту України.




 

Коментарі
22 Липня 2018, 04:38
Розігнати РДА на всі чотири сторони.І почати з Гайворонської!!!!!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром