Пластиковий бак для літнього душа – незамінна річ на літо

19 Липня 2018, 10:25
4218

Всім власникам приватних будинків, дачних ділянок та іншої нерухомості за містом відома така проблема, як облаштування літнього душа.

У літню спеку, особливо після робіт в саду-городі дуже приємно прийняти освіжаючий душ.

Сам літній душ – справа потрібна і корисна, а головне, що в деяких випадках, це єдино можливий варіант. Так ось однією з найпоширеніших проблем при його зведенні та експлуатації є надійні баки для душа.

Багато десятиліть поспіль для цих цілей використовувалися різні металеві бочки, роздобуті казна-де, і що в них було раніше – краще не знати. Через брак інших варіантів такі бочки часто доводилося «латати» та паяти. Адже метал швидко вступає в реакцію з навколишнім середовищем, сильно схильний до впливу опадів і перепадів температур.

В результаті навіть ті баки для літнього душа, які господарі фарбували і всіляко намагалися «підтримати» у нормальному стані, все одно приходили в непридатність.

Сьогодні ж ця проблема вирішена раз і назавжди! Магазин «Теплоцентр» пропонує вам купити бак для літнього душа пластиковий темного кольору для більш швидкого нагріву води. Це без сумніву найнадійніший варіант, з усіх, наявних на даний момент.

Переваги використання пластикових баків для душа

  • По-перше, це ціна. Такі баки значно дешевше металевих.
  • По-друге, це вага – вони легкі, що для їх транспортування і установки не потрібно особливих зусиль, при цьому об’єми самих баків можуть бути досить істотними.
  • По-третє, це особлива форма. Баки для літнього душа мають квадратну форму, найбільш відповідну формі самої основи для душа. При цьому вага наповненого бака розподілена рівномірно по всьому даху душа, не створюючи перевантажень по центру. 
  • Четвертою перевагою є колір – в більшості випадків його роблять темним, що забезпечує швидкий природний нагрів води, без енергетичних витрат. Цій же меті служить і «розпластана» по поверхні даху форма бака.

Завітайте в магазин «Теплоцентр» за адресою: м. Рожище, вул. Шевченка, 4д. Окрім ємностей для літніх душів в магазині представлено широкий асортимент унітазів, ванн різних розмірів, біде та умивальників. 







 

Коментарі
19 Липня 2018, 16:01
Дякую за корисну інформацію, хотіла літній душ і не знала, як це зробити, а тут так просто.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром