У Рожищенському музеї говорили про бухгалтерську працю

17 Липня 2018, 16:40
2042

З нагоди професійного свята, 16 липня у Рожищенському музеї зібрались бухгалтери бюджетних установ та приватних підприємств.

Участь у «Професійному діалозі» поколінь взяли заступник голови районної ради Раїса Кучмук та директор Рожищенська районна філія Волинського обласного центру зайнятості Лариса Вишневська, - йдеться на сторінці музею у соціальній мережі Facebook.

Директор Рожищенський історико-краєзнавчий музей Наталія Патійчук розпочала захід із розповіді про історію виникнення професії «бухгалтер» та представлення музейних предметів, які мають безпосереднє відношення до цієї нелегкої праці.

Про затребуваність бухгалтерів на ринку праці розповіла директор Центру зайнятості Лариса Павлівна. Вона представила присутнім герб бухгалтерів та наголосила на тому, що молоді спеціалісти побоюються іти працювати за освітою, адже на плечі бухгалтера лягає велика відповідальність.

Про свої професійні тонкощі та найбільш цікаві робочі моменти розповіли винуватці свята. Вони відзначили, що раніше бухгалтерський облік мав багато непростих нюансів, а зараз, із введенням електронних програм, він спрощується, але все ж залишається для декого незрозумілим. Проте бухгалтерів постійно навчають та консультують, і уже зовсім скоро бухгалтерський облік перейме європейські стандарти. Бухгалтери із задоволенням ділились досвідом і активно обговорювали нововведення.

Завершився захід вітальним словом заступника голови районної ради. Раїса Євгенівна побажала бухгалтерам не втрачати професіоналізму і з оптимізмом переходити на нові стандарти, адже їх професія завджи буде мати попит і залишатиметься важливою у будь-який час.



 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром