На центральній площі вже встановили лавки від Ліпкана

07 Травня 2016, 17:10
1805

Ми уже повідомляли про те, що почесний громадянин міста Рожище, колишній керівник «Рожищесільмаш» Анатолій Ліпкан подарував місту 20 лавок.

А вже нині частина з них стоїть на площі Незалежності. На офіційній сторінці Рожищенської міської ради у Facebook пишуть, що згодом біля лавок будуть встановлювати сміттєві урни, а решту лавок поставлять у сквері Богдана Хмельницького.

«Ще 14 лавок планується поставити після вихідних в парку біля пам'ятника Богданові Хмельницькому. Дуже сподіваємося, що відпочивальники бережно віднесуться до громадського майна. Велике прохання - не ламати та не розмальовувати лавки! Бо "креативні" розписи типу "Тут був Коля..." вже з'явилися на деяких лавках в парку біля міської ради. Дуже добре, що пан Коля зміг присісти та відпочити, але залишене повідомлення не дуже позиціює його, як культурного відпочивальника. Пам'ятайте, що краса в місті - це справа рук кожного з нас!», - наголошують комунальники.

Коментарі
07 Травня 2016, 20:31
Лучше бы какую нибудь детскую площадку на Вовнянке соорудили. В центре понатыкали,а нашим детям и играть негде. Хотя бы возле детского отделения хоть что-то сделали. Только центр и благоустраивают.
07 Травня 2016, 21:30
"Лучше бы"... українську мову вивчили!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024