Комунальники прокоментували негатив про обслуговування дитячих майданчиків

07 Травня 2016, 13:40
1885

У коментарях до публікації Район.Рожище "Дільниця благоустрою" працює, РДА — контролює" містяни почали активно обговорювати результати роботи комунальників, про яку звітувалися в РДА.

Найбільше читачів обурив стан дитмаданчиків у парку біля міської ради. Вони навіть почали пропонувати "скинутись на фарбу, дощечки і пісок, коли вже наша шановна влада не може виділити такі бєшені гроші".

Комунальники зреагували — пісок у пісочниці понасипали. Втім, висловили і власну думку на тему впорядкування дитмайданчиків.

"Вказані в публікації ігрові майданчики були подаровані місту спонсорами. Підприємство КП «Дільниця благоустрою» займалось їх встановленням і періодично проводить прибирання, оскільки дбає про чистоту міста. Але ж місто – це не міська рада і не комунальні підприємства. Місто – це ми всі, мешканці, Рожищани. Тому дбати про нього маємо разом, об’єднавши зусилля. Наше підприємство спільно з міською радою, зі свого боку, намагається, по можливості, завозити пісок в пісочниці, ремонтувати зламані лавки, гойдалки, гірки,які знову й знову «хтось» нищить.

А турбота батьків, які переймаються станом дитячих майданчиків, на жаль, обмежується лише коментарями в інтернеті. Жоден із них не звертався на адресу КП «Дільниця благоустрою» з пропозицією співпраці, хоча вони є такими ж власниками і користувачами ігрових майданчиків, як і комунальники", — прокоментували комунальники.

ПОЧИТАТИ ЩЕ:

Батьки радять меру Поліщуку звернути увагу на стан дитмайданчиків у парку

"Дільниця благоустрою" працює, РДА — контролює​

Кому заважали лавки на дитмайданчику в парку?

 

Коментарі
07 Травня 2016, 18:59
В нас є поліція, яка має контролювати ОТЕ ламання майданчиків. РАніше вікна дільничих виходили на майданчики. але реакції не було. А молодих мам за зауваження підлітки нах у відкриту посилають
07 Травня 2016, 19:01
Ми безкінечку кількість раз згрібали пісок на цих майданчиках, прибирали побите скло, ВИбачте нас за це шановні комунальники, надалі будем в Вами це узгоджувати. Так, а пісок за останні 5 років Ви 3 рази завозили, дійсно - час від часу. <br/>А меру дяка за реакцію
07 Травня 2016, 19:08
Нша турбота обмежується дітьми, їх безпекою, ось наш обов&quot;язок. І добре, що ми коментуємо в інтернеті, а то би ВИ і не зашевелилися. І ВАш обов&quot;язок дбати про майданчики
07 Травня 2016, 23:06
Ще б кожен так прискіпливо виконував свої обов&quot;язки як вивчає чиїсь - не було б потреби дискутувати
08 Травня 2016, 01:50
Ви не судіть обов'язки усіх людей. Кожен працює. В кожного є посадові обов'зки. І кожен повинен виконувати свою роботу. Не подобається, не справляєтесь - звільніть місце іншим. А то начинають тут розказувати. Люди і так за свій кошт в багатоповерхових будинках і фарбують і білять і все роблять, щоб зручніше і гарніше було, а комунальники все що там роблять - це тільки за квартплату гроші беруть. Так ось, як біля будинків ніц не робите, то хоч майте совість - доведіть до толку нормально ті два майданчики. НОРМАЛЬНО.
08 Травня 2016, 01:55
Що, яка чистота в нашому такому маленькому місті і немає порядку. В центрі скільки клумб, а на них навіть чорнобривець не росте, ростуть три стрючки і куча сміття. Невже на це потрібно скільки грошей !!!??
08 Травня 2016, 02:02
Та Ви що, комунальники працюють, це просто ми всі такі погані, два тижні два майданчика обговорюєм
08 Травня 2016, 02:13
перш ніж вимагати щось від міської ради шановні вимагальщики,скажітьно скільки ваші чоловіки,брати сусіди знайомі які чи то їздять до Польщц,Росії ,шабашать тут на місті в Україні скільки всі вони та й Ви сплатили платежів чи то податків до міського бюджету,чи всі ви підписали договори на вивіз сміття?усі чесно по лічильнику платять за воду?Ставки у місті гноївкою теж мер з дільницею благоустрою загадив?Памперси ,тампакси та інший мусор в унітази спускаєте,після яких комунальщики годинами прочищають труби витрачаючи на це час та кошти)))Блюзніри!
08 Травня 2016, 12:05
Ви тільки відгавкуватись вмієте, ми платимо все, а наші чоловіки нас захищають,
08 Травня 2016, 12:06
ЛЮди пишуть по правді, що є . А Ви тільки відгавкуєтесь
08 Травня 2016, 12:37
Ви краще свою роботу виконуйте, недоліки знаєте, нема чого тут школьніків включати. Не подобається, кидайте ті каналізації, та й давайте на заробітки
08 Травня 2016, 13:04
А батькі підлітків, які ламають, матом посилають, тут є? Чи всі ми вважаємо, що наші діти самі виховані, отоб віддірвати від стаканів і телевізорів, одного батька чи другого і показати, як їхні діти розважаються. А потім ще й фотографію підлітка і батьків сюди на сайт.
08 Травня 2016, 13:57
Батьки мають стежити за своїми дітьми у любому віці, вчити їх, виховувати. І всі містяни за своєю спеціальністю мають виконувати свої обов'язки. Тоді і обговорювати що не буде
09 Травня 2016, 01:17
Хочу заспокоїти всіх і комунальників і громадян. Скоро буде ОСББ, тоді в кожному дворі батьки пороблять дитмайданчики, понавозять самі піску, мешканці почистять каналізацію, побілять підїзди, встановлячть цілодобову охорону і всі будуть задоволені і комунальникам нічого не треба буде платити, бо будуть платити приватним підприємцям, які добросовісно все зроблять, ну звичайно за відповідну плату.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39