Рожищани здобули перемогу на Міжнародному фесті «Зіркові хвилі Світязя 2018»

12 Липня 2018, 09:30
6632

Днями в урочищі Гряда, що на Світязі, відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Зіркові хвилі Світязя 2018».

Фестиваль пройшов на дуже високому рівні. Організатори зробили все можливе для того, щоб учасники  відчували себе комфортно і щасливо.

У фестивалі взяли участь вихованці КЗ «Рожищенського будинку дитячої творчості» міста Рожище.

Щоразу талановиті юні рожищани привозять нагороди. Цього разу фортуна теж була на їх стороні. Зокрема, віртуозні гітаристи з ансамблю «Ad libitum» (керівник Ірина Сіробаба), отримали найвищу нагороду фестивалю-конкурсу – «Гран-прі». Зіркове журі у складі Мар’яна Шуневич, Віктора Дужич-Ніколайчука, Сергія Кравчука, Оксани Заремської та Ігоря Нетлюха не могли залишитися байдужими від дивовижного виконання та високо оцінили майстерність рожищан.

Почесне І місце здобули учасники зразкового ансамблю танцю «Росинка» (керівник Алла Ковальчук).

Наймолодші, але не менш талановиті учасники хореографічного ансамблю «Ексклюзив» (керівник Людмила Волощук), попри те, що вперше взяли участь у фестивалі-конкурсі міжнародного значення – отримали ІІ місце.

Голосисті учасниці квартету «АКВА» студії вокального та сольного співу «Зорепад» (керівник Людмила Семера), як завжди гідно представили Рожище та вибороли І місце. 

Варто зауважити, що педагогів-керівників також нагородили дипломами Міністерства освіти та науки України за вагомий внесок у розвиток культури і мистецтв дитячої та юнацької творчості талановитої молоді України.  

За перші призові місця конкурсанти отримали Іменні кубки фестивалю, Дипломи та Сертифікати на участь в Міжнародних фестивалях-конкурсах зі знижкою. А також відпочинкові сертифікати на 1000 євро для поїздки на літніх канікулах в Болгарію (місто Кітен).

Володарі другого місця, отримали Диплом та Кубок фестивалю-конкурсу, а також сертифікат зі знижкою на 300 євро для поїздки на літніх канікулах в Болгарію місто Кітен. 


 

Коментарі
12 Липня 2018, 18:14
Приємно, що у нашому містечку є такі талановиті діти!!! Але за кожною перемогою десятки репетицій та багатогодинна наполеглива праця...а ще фінансова підтримка батьків, завдяки якій можна взяти участь у різноманітних конкурсах і фестивалях!
12 Липня 2018, 19:46
Завдяки талановитим вчителям наші дітки найкращі!!! Дякуємо Вам Людмила Віталіївна))))
13 Липня 2018, 03:01
Людмила Ірина Алла щиро радий за Вас і ваших вихованців. Вітаю, так тримати.
13 Липня 2018, 15:24
НЕ ВСЕ ТАК ПОГАНО В НАШОМУ ДОМІ...ПОБІЛЬШЕ ТАКОГО ПОЗИТИВУ...
25 Жовтня 2019, 00:20
Гран-прі в такому конкурсі це просто класно!!! Вітаю вас ... Гітарист їдьте за кордон там ви теж будете перші
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024