Гуманітарна допомога військовим від Рожищенського волонтера

05 Травня 2016, 12:30
2213

3 травня волонтер Руслан Хомич відвідав полк спецпризначення в Золочеві. Хлопцям з  рембригади відвезли одяг, необхідні речі, продукти, ліки.

Саме в Золочеві ремонтують бронетехніку, яка зазнала пошкоджень під час війни з усієї. Цей полк вважається одним з найкращих в Україні.

«Хлопці постійно мають діло з технікою, тож одяг вимазується. Ми їм трохи допомогли з речами і продуктами. Враження приємні, якщо ще рік тому там машин не було, то тепер там їх багато, ремонтувати є що. Звісно, треба було б їм і допомогти, в мене бізнес невеликий, я сам багато чого зробити не можу», - розповідає волонтер Руслан Хомич.

Зокрема, у одному з підрозділів полку, який базується на Рівненському полігоні, і теж займається ремонтом бронетехніки відсутня проточна вода. Вся вода яка є – привізна. Перш ніж ремонтувати танки, БТР та інші машини – треба їх гарно відмити, а в таких умовах це зробити складно.

Піздрозділ потребує власної свердловини. Всі документи на її встановлення вже є. Руслан Хомич закликає всіх не байдужих, а саме людей, які займаються бурінням свердловин допомогти військовим, та зробити проточну воду. Також запрошують підприємців та спонсорів долучитися до придбання міні-башти, щоб відремонтована техніка швидко потрапляла на поле бою і нищила ворога.

Хто бажає допомогти - усіма пропозиціями звертатися до Руслана Хомича в Рожищенську Самооборону.

Коментарі
05 Травня 2016, 22:56
Що рожищенські чесалки? де ваші коменти.Де ти жовто синій буряк цинічний барига і всі інші.Слабо допомогти чи ви тільки кістки вмієте обмивати.
06 Травня 2016, 15:35
До 333.Хомичу дяка, але такі справи мають робитись не дя піару!
06 Травня 2016, 19:13
До 333, а що тут писати, дуже поважаю самооборонівців загалом і особливо Хомича, вони роблять і вже зробили велику справу. Кістки не обмиваю, а намагаюсь звернути увагу на те, що не правильно, як на мене це теж є потрібне діло, критика - це єдиний засіб який може, змусити людину (зокрема посадовця, тим більше публічна) щось зробити, а коли звідусіль сплошний одобрямс, то навіщо щось міняти, можна й так посидіти. Не розумію вашої реакції.
07 Травня 2016, 22:42
Твої коменти синьо-жовтий буряче в інших публікаціях так ДІСТАЛИ що чесно кажучи зараз ти ЗДИВУВАВ<br/>аж не віриться що є щось в цьому місті що тебе влаштовує<br/>це ти розчулився чи нарешті подобрішав?
07 Травня 2016, 22:48
що до Хомича, то це людина з великої букви, дійсно чуйний і щирий<br/>більш ніж впевнено можу сказати що піару він не потребує, а самооборона за його рахунок заробляє собі бали
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024