Для діток з особливими потребами провели майстер-клас з писанкарства

30 Квітня 2016, 17:00
2691

З ініціативи громадського руху "Мистецький форпост" напередодні Великодня працівники Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з педагогами та вихованцями Рожищенського будинку дитячої творчості провели майстер-класи "Великодня писанка" для різної категорії дітей

Так, 25 квітня з мистецтвом написання писанки знайомилися обдаровані діти – гуртківці БДТ, 26 квітня до цього дійства долучилися діти з особливими потребами Рожищенського навчально-реабілітаційного центру, а 29 квітня – вихованці притулку для дітей служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації, пише директор Центру соціальних служб Олег Шварцкоп у Фейсбуку.

Своїми знаннями та умінням писати великодню писанку з дітками поділилися керівник гуртка БДТ Віталій Шевченко, місцева майстриня з писанкарства Світлана Демидюк та активісти ГР "Мистецький форпост" — Оксана Ковтонюк, Марія Малиш і Валентин Смєлов.

Учасники майстер-класів з писанкарства дізналися про зміст закодованих символів, різновиди писанок та вперше спробували себе у цій справі. Вони дуже хвилювалися і боялися, що в них нічого не вийде. Але писанка вийшла у кожного! Адже основна заповідь майстрів — «Негарних писанок не буває!» Власноруч виготовлені писанки стануть дітям хорошим подарунком на великодні свята.

Організатори висловлюють особливу подяку за фінансову підтримку у проведенні майстер-класів Благодійному фонду "Фонд Володимира Вдовенка – "Людина - мірило всіх речей".

Директор Центру соціальних служб Олег Шварцкоп допомагає вихованцям Рожищенського притулку випалювати воском малюнки на яйцях.
Директор Центру соціальних служб Олег Шварцкоп допомагає вихованцям Рожищенського притулку випалювати воском малюнки на яйцях.




Віталій Шевченко та Світлана Демидюк розкривають секрети писанкарства.
Віталій Шевченко та Світлана Демидюк розкривають секрети писанкарства.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024