Нардеп з Рожищенського району оздоровлює дітей у "Віфанії"

29 Липня 2015, 11:07
3023

Півсотні хлопців та дівчат віком від 7 до 16 років з Рожищенського району отримали путівки та поїхали до відпочинкового табору Скандинавської благодійної місії в Україні «Віфанія», що в селі Дубечне Старовижівського району.

Звітує на офіційному сайті депутат Сергій Мартиняк.

Таку можливість діти сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а цьогоріч ще й діти учасників АТО та з родин переселенців отримали завдяки нардепу Сергієві Мартиняку та його благодійному фонду «Європейський вектор».

«Рожищенський район став третім на окрузі нардепа, де реалізується такий соціальний проект з оздоровлення дітей пільгових категорій», - розповіла керівник фонду Галина Ведрич.

Загалом, за словами завідувачки сектором у справах молоді та спорту райдержадміністрації Світлани Перепенко, дітей пільгових категорій у районі 3200. Цьогоріч за гроші з місцевого бюджету вдалося придбати путівки для 66 з них. Ще 50 дітей з району оздоровлять саме завдяки нардепу.

«Телефоную сину у табір, дуже задоволений, але багато не говорить, каже, що нема коли, багато друзів, з усіма перезнайомився. Там їм добре», - каже дружина мобілізованого Тетяна Боймиструк.

Загалом з-поміж півсотні відпочиваючих, 19 – це діти учасників АТО, ще 4 – з родин переселенців.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024