Рожище: передчасно помер музикант Петро Завіруха. ОНОВЛЕНО

04 Липня 2018, 11:00
Петро Завіруха 10190
Петро Завіруха

4 липня відійшов у Вічність талановитий музикант, керівник відділу духових інструментів Рожищенської районної дитячої музичної школи Петро Завіруха.

Саме сьогодні, 4 липня, Петро Дмитрович мав святкувати радісний день, День народження. Але, на жаль, на 47 році життя його душа полинула в Небеса.

Довгі роки свого життя, Петро Завіруха, присвятив музиці. Виховав та випустив у світ чимало музикантів, які з гордістю кажуть, що мали не просто талановитого вчителя, а мудрого наставника та порадника.

«Петро Дмитрович - мій перший наставник з музики. Я вперше познайомилася з нотною грамотою і музичною літературою саме на його уроках по класу саксофону. Спочатку, він неохоче взяв мене до себе в клас, оскільки інструмент зовсім «не дівчачий», але моє бажання вчитися і бути не такою як усі, взяло вверх. Петро Дмитрович мені у всьому допомагав, і я його запамятаю, насамперед, як хорошу і чуйну людину. Мені не віриться...

Ще зовсім недавно, на ювілей музичної школи, я раділа за нього. Адже побачила його в новому амплуа, як керівника духового оркестру, я зрозуміла з перших нот, що це його покликання. Неймовірно шкода, що недовго це тривало. Дякую Вам за все, мій перший Вчителю! Завдяки Вам я знайшла свій життєвий шлях у вигляді музики!», - відгукується про свого вчителя Вікторія Гурська, керівник народного аматорського вокального ансамблю «Аколада».

Відомо, що чин похорону відбудеться у четвер, 5 липня, в селі Духче, Рожищенського району.

У середу, 4 липня, орієнтовно о 15:00 - 15:30 год, тіло померлого музиканта привезуть до музичної школи, аби всі, хто бажає, змогли попрощатися з митцем.

Редакція Район.Рожище, вихованці, рожищани висловлюють щире співчуття родині померлого. Вічна пам’ять, і нехай земля буде пухом.

Коментарі
04 Липня 2018, 16:31
Співчуваю...
08 Липня 2018, 02:45
Це був вчитель з великої букви, як кажуть вчитель від Бога. Як сказав мій син такого більше не буде. Співчуваємо рідним це велика втрата.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024