ФутболНаРайоні: Огляд десятого туру Чемпіонату району з футболу

29 Червня 2018, 10:00
3428

У останню неділю червня, 24 числа, відбулися матчі чергового, 10 туру чемпіонату Рожищенського району з футболу.

У кожній грі туру голи забивали два колективи. Тому початок Дня Молоді видався досить цікавим.

Оговтавшись від поразки в Соколі, духченські футболісти приймали в своїх лавах «Кременець». З перших хвилин матч запам’ятався зустрічними атаками команд та напруженою ситуацією на полі. Як результат - вилучення в складі обох колективів, декілька попереджень та продовження нервового матчу. Не зачекались уболівальники й забитих голів, адже на перерву команди пішли при рахунку 1-1. У другому таймі емоції й далі вирували, проте темп гри дещо знизився. Господарі змогли вирвати бажану перемогу й разом 3 очки. Підсумок - 2-1.

Інше протистояння, що не несло собою такої інтриги, було між ФК «Жидичин» та ФК «Топільно». Срібні призери минулого чемпіонату втратили вже 15 очок цього сезону, а тому до новачка турніру їхали з серйозними намірами. Жидичин одразу почав грати на контратаках, а тополяни контролювати хід гри. При такому характері гри зіграність гравців «Топільна» принесли свої плоди. На три забиті м‘ячі господарі відповіли лиш одним, що й встановило кінцевий результат поєдинку – 1-3 на користь гостей.

У Переспу цієї неділі завітав «Сокіл», і, як очікувалось, легкої гри тут було й годі чекати. Мотивована «Юність», намагаючись  здобути перші очки в чемпіонаті, вдало захищалася. Та швидкий гол соколянам все-таки вдався. Надалі гості тримали гру під контролем, проте в середині тайму один з контрвипадів господарів завершився голом і команди відновили паритет. Другий тайм пройшов під повним домінуванням «Соколя», і лише зрідка проходили гострі атаки місцевої команди. Наприкінці гри круглий, попри незгоду захисників, опинився в сітці воріт «Юності» і чергові три очки поїхали в Сокіл – 1-2.

Матч туру відбувся в Копачівці, де «Торпедо» приймало міцне «КСПТ». Господарі одразу взялись за роботу і повели в рахунку. Невпевнена гра в захисті гостей призвела до трьох пропущених голів ще в першому таймі. Руднянці відквитали один м’яч і відпочивати пішли при рахунку 3-1. Перша половина гри як холодний душ освіжила «КСПТ» і з початком другого тайму гості забили ще один.

Здавалось, інтрига в матчі повернулась і вболівальників чекає захоплива кінцівка, та за 15 хв до закінчення гри «Торпедо» змусило воротаря виймати четвертий м’яч з сітки. Темп гри трохи заспокоївся, але гості не погоджувалися з поточним результатом. Намагання команди «КСПТ» не завершились вдало. Підсумок – 4-2 і «Торпедо» далі очолює таблицю.

Ось таким, цікавим та багатим на голи видався 10 тур чемпіонату. Далі очікується липнева перерва через матчі чверть- та півфіналів Кубка району 1 і 8 липня відповідно, про що анонсуємо пізніше.

До уваги уболівальників турнірна таблиця і рейтинг бомбардирів після 10 туру.

3

2

1

1

1

1

1

1

1



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024